Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Απάντηση της Αστυνομίας για τον αστυνομικό που φαίνεται να χτυπά σκύλο με γκλομπ

Απάντηση της Αστυνομίας για τον αστυνομικό που φαίνεται να χτυπά σκύλο με γκλομπΗ γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής απάντησε στο ενημερωτικό email του adespoto.gr σχετικά με τη φωτογραφία όπου ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ άπλωνε το γκλομπ του προς έναν αδέσποτο σκύλο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Ιουνίου στο Σύνταγμα. Διαβάστε την απάντηση.
......

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΕΓΧΩΝ & ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΚΥΚΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ: Υ/Β' ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

Αθήνα, 2 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣ Adespoto.gr ,'' info@adespoto.gr'' (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΔΑ/ΤΓΑ (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)


ΘΕΜΑ ''ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΩΝ''
ΣΧΕΤ. Η ΑΠΟ 17/6/2011 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Σε απάντηση της ανωτέρω σχετικής επιστολής σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) υπό τον τίτλο ''Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χτυπά αδέσποτο με γκλομπ;'', σας γνωρίζουμε ότι έπειτα από έρευνα που διενήργησε αρμόδιος Αξιωματικός της Υπηρεσίας μας και κατόπιν ενδελεχούς, προσεκτικής και συνδυαστικής μελέτης όλων των υφισταμένων στοιχείων και κυρίως της επισυναπτόμενης φωτογραφίας, που απαθανατίζει η σκηνή, δεν επιβεβαιώθηκε η πραγμάτωση οποιασδήποτε άδικης πράξης από πλευράς Αστυνομικών.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεση σας, εφόσον υπάρξουν νεότερα αποδεικτικά στοιχεία και κυρίως οπτικό υλικό, που να καταδεικνύει μετά βεβαιότητας και πέραν πάσης αμφισβήτησης την τέλεση της συγκεκριμένης πράξης, να μας τα αποστείλετε, προκειμένου η εν λόγω υπόθεση να εξεταστεί εκ νέου και να αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σε βάρος των υπαιτίων Αστυνομικών.


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ. -Δ.Ε.Λ.Τ.Α.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΒΑΤΑΣ
ΑΣΤΥΝ. ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ


Όπως απαντήσαμε στον κ Φαβάτα, το ότι το ζώο δεν χτυπήθηκε ίσως τελικά ή δεν..σκοτώθηκε (υπερβολική αλλά πιθανή περίπτωση, αν σημειωθεί ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι) δεν ακυρώνει την πράξη της ύψωσης του γκλομπ, εκ μέρους του αστυνομικού, προς ένα ανυπεράσπιστο ζώο. Αν κάποιος ήταν παρών στη συγκεκριμένη σκηνή και έχει ίσως κάποιο video παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το info@ adespoto.gr.

Απάντηση της Αστυνομίας για τον αστυνομικό που φαίνεται να χτυπά σκύλο με γκλομπ


Θέσαμε επίσης εκ νέου υπόψη τους και την νεότερη καταγγελία, σχετικά με τον αστυνομικό που απείλησε να πυροβολήσει αδέσποτο σκυλί, στο Πόρτο Ράφτη.



http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3281:apantisi-tis-astynomias-gia-ton-astynomiko-poy-fainetai-na-xtypa-skylo-me-gklomp&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια