Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ adespoto.gr! Κερδίστε έναν καλλωπισμό κατοικιδίου!Aussie Pet Mobile Θεσ/κη: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το σκύλο του, αφού τον έδεσε από το

Θεσ/κη: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το σκύλο του, αφού τον έδεσε από τον κοτσαδόρο για να τον μεταφέρειΈνας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με μάρτυρες έδεσε με σύρμα ένα σκυλί στον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου του για να το μεταφέρει!
......
Σύμφωνα με φιλόζωους, ήθελε να το μεταφέρει σε άλλο χωριό, καθώς δεν το ήθελε πλέον. Οι φιλόζωοι τον σταμάτησαν, του πήραν το ημίαιμο λυκόσκυλο και κατέθεσαν μήνυση στην Αστυνομία. Αναμένεται σύλληψη του δράστη.

Το περιστατικό έγινε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3279:theski-prospathise-na-egkataleipsei-to-skylo-toy-afoy-ton-edese-apo-ton-kotsadoro-gia-na-ton-metaferei&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget