Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Πνίγηκαν 9 κυνηγόσκυλα και ένας άνθρωπος στο δρόμο για την εκπαίδευση τους!

Πνίγηκαν 9 κυνηγόσκυλα και ένας άνθρωπος στο δρόμο για την εκπαίδευση τους!Σε τραγωδία κατέληξε για μία παρέα φίλων η εκπαίδευση των σκύλων τους, εν όψει της έναρξης της κυνηγετικής περιόδου στις 20 Αυγούστου, στα νησάκια Διονυσάδες που βρίσκονται εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της πόλης της Σητείας.
......
Η βάρκα στην οποία επέβαιναν οι τρεις άνδρες, ηλικίας 27, 49 και 51 ετών αντίστοιχα, μαζί με τα κυνηγόσκυλά τους, αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό.

Ο 49χρονος εντοπίστηκε νεκρός, ο 27χρονος περισυνελέγη από αλιευτικό σκάφος οχτώ ώρες μετά το τραγικό συμβάν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονταν έως αργά χθες από αέρος και θαλάσσης για τον εντοπισμό του 51χρονου.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε προχθές το πρωί ενώ η βάρκα με τους τρεις φίλους και τα κυνηγόσκυλα κατευθυνόταν προς το σύμπλεγμα των Διονυσάδων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε έντονο κυματισμό ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που η παρέα έκανε το δρομολόγιο. Ντόπιοι κάνουν διάφορες εικασίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες ανατράπηκε το ερασιτεχνικό σκάφος και δεν αποκλείουν να προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα με τα κυνηγόσκυλα που βρίσκονταν στη βάρκα. "Ηταν λυτά. Ισως μετατοπίστηκε το βάρος, ίσως κάποιο να κινδύνευσε να πέσει στη θάλασσα και έσπευσαν να το πιάσουν με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το σκάφος".

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Σητείας, το σκάφος ήταν μικρό, καθώς είχε μήκος 4,90 μέτρα. "Φανταστείτε ότι επιβιβάστηκαν οι τρεις φίλοι και δώδεκα κυνηγόσκυλα. Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν ισχυρά ρεύματα. Εβγαλε ξαφνικά καιρό με αποτέλεσμα να προκληθεί πιθανότατα αναταραχή και να αναποδογυρίσει η βάρκα" ανέφερε λιμενικός της Σητείας, σύμφωνα με το Εθνος.

Ο 27χρονος, ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ, φέρεται να πιάστηκε από την αναποδογυρισμένη βάρκα, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την ακτή όπου εντοπίστηκε αργά πια το βράδυ από αλιευτικό σκάφος. Μαζί του ήταν και τρία από τα κυνηγόσκυλα.

Δυστυχώς έως και αργά χθες το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί κανένα ίχνος από τον τρίτο της παρέας, ο οποίος είναι πατέρας ενός 23χρονου.

Το adespoto.gr εκφράζει τα συλληπητήρια του για τον 49χρονο. Αξίζει άραγε ένα χόμπι, τέτοια θυσία ανθρώπων και ζώων;


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3276:pnigikan-9-kynigoskyla-kai-enas-anthropos-sto-dromo-gia-tin-ekpaideysi-toys&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια