Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ adespoto.gr! Κερδίστε έναν καλλωπισμό κατοικιδίου!Aussie Pet Mobile Δήλεσι: Ροτβάιλερ-φύλακας ξεψύχησε σε μάντρα αυτοκινήτων

Δήλεσι: Ροτβάιλερ-φύλακας ξεψύχησε σε μάντρα αυτοκινήτωνΣε μία μάντρα αυτοκινήτων στο Δήλεσι, δύο Ροτβάιλερ είχαν την ατυχία να αναλάβουν το σκοπό του ''φύλακα''.
......
Όπως συνηθίζουν πολλοί που παίρνουν ''άγρια'' ή μεγαλόσωμα σκυλιά για να φυλάνε τα άδεια οικόπεδά τους ή τις επιχειρήσεις τους, τα ζώα δεν είχαν επαρκή φροντίδα, ούτε καν τα στοιχειώδη, δηλαδή νερό!

Το ένα σκυλί βρέθηκε νεκρό (φωτό κάτω), από έλλειψη νερού ενώ το άλλο καθόταν εξαντλημένο και γεμάτο τσιμπούρια δίπλα στο πτώμα του συντρόφου του.

Δήλεσι: Ροτβάιλερ-φύλακας ξεψύχησε σε μάντρα αυτοκινήτων


Χωρίς καμία έξοδο διαφυγής, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό...Η μάντρα είναι καλά περιφραγμένη και οι φιλόζωοι δεν μπορούσαν καν να περάσουν από τα κάγκελα λίγο νεράκι.

Αστυνομικός από το Τμήμα Σχηματαρίου χλεύασε τους φιλόζωους που κάλεσαν για να βοηθήσει η αστυνομία ως οφείλει σε περιπτώσεις κακοποίησης και κακομεταχείρισης ζώων. Μετά από πιέσεις, ο ίδιος ο διοικητής του τμήματος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με σοβαρότητα το περιστατικό, με ευγένια, σύμφωνα με τους φιλόζωους.

Δήλεσι: Ροτβάιλερ-φύλακας ξεψύχησε σε μάντρα αυτοκινήτων


Πήγαν στη Θήβα ώστε να πάρουν εισαγγελική εντολή, την οποία και κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους καθώς αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τώρα είναι καθ οδόν ώστε να πΣύνδεσμοςαραλάβουν - κατασχέσουν το Ροτβάιλερ που επέζησε από τον ''άνθρωπο'' που είναι ιδιοκτήτης του και τα παράτησε χωρίς νερό, με τέτοια ζέστη. Ένα μεγάλο μπράβο στους φιλόζωους που ασχολήθηκαν με τη σωτηρία αυτής της ψυχής!


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3273:dilesi-rotbailer-fylakas-ksepsyxise-se-mantra-aytokiniton&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια