Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος, Κατταβιά: Φόλα σε σκύλο μέσα στο σπίτι του!

Ρόδος, Κατταβιά: Φόλα σε σκύλο μέσα στο σπίτι του!Από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Κατταβιάς εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
......
“Χθες (1/8/2011) το πρωί γίναμε μάρτυρες ενός αποτρόπαιου και απαράδεκτου γεγονότος. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα κάποιος έριξε μέσα σε αυλή σπιτιού μικρά κομμάτια κρέατος εμπλουτισμένα με δηλητήριο με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο ένα σκυλί και ένα άλλο την τελευταία στιγμή να σωθεί έπειτα από απανωτές ενέσεις.

Να σημειώσουμε εδώ ότι στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν ξανασυμβεί πάρα πολλές φορές αυτού του είδους οι πράξεις και να σημειωθεί επίσης ότι στο συγκεκριμένο σπίτι υπάρχουν μωρά παιδιά. Φανταστείτε αν ένα μικρό παιδί έπιανε αυτό το δηλητήριο μη γνωρίζοντας τις συνέπειες.
Σύνδεσμος
Καταδικάζουμε με όλη μας τη φωνή τέτοιου είδους πράξεις, ζητάμε την άμεση επέμβαση των αρχών και επίσης ζητάμε από αυτόν τον εγκληματία να σταματήσει την εγκληματική του δράση, δεν του φταίνε σε τίποτα τα ζώα.

Αν είχε κάποιο πρόβλημα με αυτά, έπρεπε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη τους, όχι να δράσει με αυτόν τον τρόπο, ας σταματήσει επιτέλους!”.

rodiaki


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3274:rodos-kattabia-fola-se-skylo-mesa-sto-spiti-toy&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια