Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Χανιά: Έδωσαν αλκοόλ σε πελεκάνο!

Χανιά: Έδωσαν αλκοόλ σε πελεκάνο!Ο Ροδοπελεκάνος (Pelecanus onocrotalus) έφτασε στην ΑΝΙΜΑ για λογαριασμό της Αλκυόνης, σε κακή κατάσταση, από τη Γεωργιούπολη Χανίων.
......
Το πουλί είχε μείνει σχεδόν δύο χρόνια στην περιοχή. Άγνωστο πώς έφτασε εκεί, και χωρίς άλλα άτομα του είδους γρήγορα προσαρμόσθηκε στους ανθρώπους και τρεφόταν με ψάρια από τους ψαράδες. Κατά πληροφορίες, κάποιοι ανόητοι του έδωσαν αλκοόλ-δεν είναι δύσκολο σ΄ έναν εξημερωμένο πελεκάνο - κι από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει πώς εξελίχθηκε η κατάσταση, μέχρι που βρέθηκε τραυματισμένος και σώθηκε χάρη στην γρήγορη παρέμβαση ανθρώπων του Δήμου Αποκορώνου και του Λιμενικού Σταθμού Γεωργιούπολης.

Το πουλί παρελήφθη από την ΑΝΙΜΑ και θα σταλεί στην Αλκυόνη μόλις συνέλθει λίγο. Αλλά φυσικά, αν φτάσει να μπορεί να απελευθερωθεί, αυτό θα γίνει σε κάποιον υγρότοπο της Βόρειας Ελλάδας, όπου θα συναντήσει κι άλλους ροδοπελεκάνους και θα μπορέσει να ζήσει φυσιολογικά, όπως αναφέρουν στο wild-anima.gr.

Να δούμε πότε θα αρχίσει να παρεμβαίνει η πολιτεία όπου υπάρχουν τέτοια πουλιά σε αιχμαλωσία (αιχμαλωσία είναι να μην μπορείς να γυρίσεις σπίτι σου). Γιατί, όσο και να τα αγαπάει ο κόσμος και να αποτελούν ατραξιόν για τους τουρίστες, είναι πάντα εκτεθειμένα στους κακοπροαίρετους, αλλοδαπούς και ημεδαπούς, και πολύ συχνά έχουν κακό τέλος…


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3269:xania-edosan-alkool-se-pelekano&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια