Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος : Αθίγγανοι κακοποιούν τα ζώα τους προκειμένου

Ρόδος : Αθίγγανοι κακοποιούν τα ζώα τους προκειμένου να κερδίζουν χρήματα
Δεν φτάνει που εγκαταλείπουν τα ζώα τους πολλοί ασυνείδητοι ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται τα αδέσποτα, αλλά -δυστυχώς- υπάρχουν και κάποιοι που κακοποιούν τα ζώα τους προκειμένου να κερδίζουν χρήματα.
......
Η πρόεδρος της φιλοζωικής Ρόδου κ. Σταματίου, αποκαλύπτει πως κάποιοι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες «σακατεύουν» αθώα ζώα, κυρίως σκυλιά, για να τα έχουν μαζί τους την ώρα που ζητιανεύουν εκμεταλλευόμενοι έτσι την ανθρώπινη ευαισθησία και τον πόνο των πολιτών που αντικρίζουν το θέαμα, όπως αναφέρεται στο newskosmos.com.
Σύμφωνα με πληροφορίες του adespoto.gr τις προηγούμενες μέρες κατασχέθηκαν 3 σκυλιά από την περιοχή της Ανάληψης που διατηρούνταν από τους ''φιλόζωους'' ιδιοκτήτες τους σε κλουβιά για κουνέλια!!! Δεν μπορούσαν ούτε να κουνηθούν.


Ακόμα κατασχέθηκαν 5 κουτάβια από Αθίγγανους στην Παλιά Πόλη και άλλα 7 σκυλιά που κακοποιούνταν επίσης στην Παλιά Πόλη.

Υιοθετήστε ένα ζώο από το Κυνοκομειο!!!
Τηλ. 22410 69476, ώρες 8-13:30
Facebook: Rhodes Animal Shelter - Kynokomeio Rodoy 2011


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3335:rodos-kakopoioyn-ta-zoa-toys-prokeimenoy-na-kerdizoyn-xrimata&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια