Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Πάτρα: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία τα αδέσποτα - Αυ

Πάτρα: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία τα αδέσποτα - Αυθαίρετη ταμπέλα ''επιστημόνων''Ένα φοβερά τεκμηριωμένο επιστημονικά κείμενο ''κρέμασαν'' οι αρμόδιοι ανώνυμοι της ''Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων'' στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
......
Οι επιστήμονες αυτοί όπως ενημερώνουν τον κόσμο ''Απαγορεύεται το ταϊσμα των σκύλων'' γιατί υπάρχει ''σοβαρός κίνδυνος δημόσιας υγειας''!

Το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου έκρινε αυθαίρετα και τύπωσε σε κάποιον Η/Υ ότι το να ταϊζεις αβοήθητα αδέσποτα που δεν έχουν ούτε νερό, στους δρόμους μπορεί να γίνει επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Σύνδεσμος
Επικίνδυνο ναι, αν είναι άρρωστα και αν αναπαράγονται. Πού είναι λοιπόν οι αρχές να τα περιθάλψουν, να τα θεραπεύσουν, να τα στειρώσουν;

Η λύση ''μην ταϊζετε - γιατί μαζεύονται και άρα δεν τα θέλουμε'' ανήκει σε τριτοκοσμικές χώρες και όχι στην Ελλάδα του 2011.

Η ''ταμπέλα'' φωτογραφήθηκε από την κ Ασπασία Α.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3350:patra-kindynos-gia-ti-dimosia-ygeia-ta-adespota-aythaireti-tampela-epistimonon&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια