Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Λευκάδα: Αφίσες ευαισθητοποίησης ''Βάλε νερό στα αδέσ

Λευκάδα: Αφίσες ευαισθητοποίησης ''Βάλε νερό στα αδέσποτα''Το Σωματείο Ζωοφίλων Λευκάδας έχει ξεκινήσει την εκστρατεία ''Νερό για τα αδέσποτα'', υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκάδας.
......
Οι αφίσες με το σύνθημα ''Βάλε ένα μπωλάκι έξω από την πόρτα σου με νερό'' έχουν ήδη τοποθετηθεί σε δημόσιες υπηρεσίες, στον Δήμο, στην Περιφέρεια, στη ΔΕΗ, στο ΙΚΑ, σε ΚΕΠ, στο νοσοκομείο, στο πνευματικό κέντρο και στην αγορά.

Λευκάδα: Αφίσες ευαισθητοποίησης ''Βάλε νερό στα αδέσποτα''

Λευκάδα: Αφίσες ευαισθητοποίησης ''Βάλε νερό στα αδέσποτα''

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους αγκαλιάζουν την προσπάθεια αυτή, στο Σωματείο που χρηματοδοτεί την ιδέα του και ένα μικρό ΤΙΠΟΤΑ στον ΟΤΕ Λευκάδας, την μόνη υπηρεσία που αρνήθηκε να τοποθετήσει την αφίσα στο κτίριο του!

Το σωματείο Ζωοφίλων έχει εντυπωσιαστεί όπως μαθαίνουμε στο adespoto.gr από τα μπωλάκια με νερό που αυξήθηκαν έξω από τα σπίτια, μετά τις αφίσες.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3349:leykada-afises-eyaisthitopoiisis-bale-nero-sta-adespota&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια