Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Διαρρήκτες μαχαίρωσαν σκυλίτσα στο κεφάλι και εκείνη συνέχισε να τους κυνηγά!

Διαρρήκτες μαχαίρωσαν σκυλίτσα στο κεφάλι και εκείνη συνέχισε να τους κυνηγά!H Bella έπεσε θύμα διαρρηκτών.Η 6χρονη σκυλίτσα παρότι την μαχαίρωσαν στο κεφάλι, προσπάθησε να προστατεύσει τους ανθρώπους της και κυνήγησε τους ληστές με το μαχαίρι καρφωμένο στο μέτωπό της!
......
Όλα έγιναν το Σάββατο το πρωϊ σε περιοχή της Αγγλίας. Οι διαρρήκτες προσπάθησαν πρώτα να μπουν σε γειτονικό σπίτι και μετά πήγαν από το σπίτι που μένει η Μπέλα.

Ο ένας απ αυτούς την μαχαίρωσε κοντά στο δεξί της μάτι και το μαχαίρι έμεινε μέσα της!

Η σκυλίτσα τίναξε το κεφάλι της για να διώξει το μαχαίρι όμως δεν ένιωθε πόνο και προσπάθησε να πιάσει τους ληστές οι οποίοι διέφυγαν.

Διαρρήκτες μαχαίρωσαν σκυλίτσα στο κεφάλι και εκείνη συνέχισε να τους κυνηγά!


Χρειάστηκε επείγον χειρουργείο για να αφαιρεθεί το μαχαίρι από το κεφάλι της σκυλίτσας, που τώρα αναρρώνει στο σπίτι της και έχει λιχουδιές και καλή φροντίδα από τους ανθρώπους της, που τόσο την αγαπούν.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3292:diarriktes-maxairosan-skylitsa-sto-kefali-kai-ekeini-synexise-na-toys-kyniga&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια