Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

PostHeaderIcon Η επιστροφή του Λουκάνικου - Θοδωρή

Η επιστροφή του Λουκάνικου - ΘοδωρήΜόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η απουσία του Λουκάνικου, του σκύλου-θρύλου που συντρόφευε τους Αγανακτισμένους καθ΄όλη τη διάρκεια των διαδηλώσεων, από τους δρόμους της πρωτεύουσας.
......
Στα τελευταία γεγονότα του Ιουνίου είχαν χαθεί τα ίχνη του και αρκετοί ήταν αυτοί που ανησύχησαν για την τύχη αυτού και των άλλων τετράποδων φίλων του.

Άλλοι θέλησαν να τους φιλοξενήσουν, άλλοι να τους βοηθήσουν, όμως οι φιλόζωοι που τους φροντίζουν εδώ και χρόνια τους είχαν καλά προστατευμένους από ... χημικά και από τη δόξα που ξαφνικά απέκτησαν.

Η επιστροφή του Λουκάνικου - Θοδωρή

Η επιστροφή του Λουκάνικου - Θοδωρή


Όπως φαίνεται η κρίση... τον κράτησε στην Αθήνα και δεν... πήγε διακοπές. Σήμερα εμφανίστηκε να ξεκουράζεται για να πάρει δυνάμεις ενόψει του «θερμού» φθινοπώρου και να συντροφεύσει τους διαδηλωτές στις νέες συγκεντρώσεις που προγραμματίζονται από Σεπτέμβρη.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3288:i-epistrofi-toy-loykanikoy-thodori&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια