Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος : Φόλες σε σκυλιά και γατιά

Ρόδος : Φόλες σε σκυλιά και γατιάΜακάβριο θέαμα αντίκρισε φιλόζωη γυναίκα το πρωί της Κυριακής 24.07 στην πρώην χωματερή (πλησίον Ιντερμπετόν), με σκυλιά, γατιά ακόμη και κοράκι να είναι νεκρά από ισχυρό δηλητήριο.
......Τα σκυλιά και τα γατιά που βρίσκονταν στην περιοχή και τα φρόντιζαν 3 φιλόζωοι έπεσαν θύματα υπανθρώπων.

Δύο σκυλιά βρέθηκαν νεκρά, σε τραγική κατάσταση με αίμα να ρέει από μύτη και στόμα. Ένα γατάκι δεν πρόλαβε καν να μετακινηθεί απ' το σημείο της θανατηφόρας ουσίας και ξεψύχησε δίπλα στα πιατάκια που είχαν τοποθετήσει φιλόζωοι για τα ζώα.

Ο άρρωστος δράστης είχε το θράσος να ρίξει τη δηλητηριασμένη τροφή μέσα στα συγκεκριμένα δοχεία, με αποτέλεσμα τα ζώα που γνώριζαν ότι εκεί βρίσκουν την τροφή τους να μετακινηθούν κατευθείαν προς το σημείο! Ακόμα και ένα πεινασμένο κοράκι έπεσε θύμα!

Το άψυχο σώμα μιας γάτας μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για νεκροψία, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου καθώς και το είδος της θανατηφόρας ουσίας.

Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί "άρρωστοι δολοφόνοι" ζώων που έχουν μορφή ανθρώπου και πάσχουν ψυχικά, με αποτέλεσμα τα οικογενειακά, οικονομικά, σεξουαλικά και άλλα προβλήματά που τους απασχολούν να τους μετατρέπουν σε δολοφόνους αθώων ζώων, που την ώρα της αποτρόπαιης πράξης τους, νιώθουν ανακούφιση γιατί γλυτώνουν από την ενόχληση που πιστεύουν ότι τους προκαλούν τα ζώα.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με αυτά τα άτομα που πέραν του τι προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιες πράξεις, το περιβάλλον τους οφείλει να τους συμπαρασταθεί για να αποβάλουν το μίσος που κουβαλούν μέσα τους για τα ζώα, μίσος που οφείλεται στην έλλειψη ψυχικής ισορροπίας.


newskosmos.com

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια