Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Σκόπελος: Συνελήφθη 44χρονος που έκοψε αυτιά γαϊδουριού με πριόνι!

Σκόπελος: Συνελήφθη 44χρονος που έκοψε αυτιά γαϊδουριού με πριόνι!Πρωτοφανής βασανισμός ζώου στην Σκόπελο με πρωταγωνιστή έναν 44χρονο.......
Σύμφωνα με το e-volos.gr μετά από καταγγελίες πολιτών ένας 44χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου, καθώς έκοψε τα αυτιά του γαϊδουριού του με πριόνι!!!
Στο σημείο του συμβάντος προσήλθε κτηνίατρος, ο οποίος περιέθαλψε το ζώο. Με πρωτοβουλία της αστυνομίας, το ζώο μεταφέρθηκε στο δήμο Σκοπέλου, ο οποίος ανέλαβε την φροντίδα του.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το πριόνι και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς, με την σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, o 44χρονος δράστης που κακοποίησε τον γάιδαρο του, κόβοντας του τα αφτιά με πριόνι (!), με απόφαση του εισαγγελέα οδηγήθηκε σε νοσηλευτικό ίδρυμα (ακούσια νοσηλεία), ενώ ορίστηκε και τακτική δικάσιμος για το ποινικό μέρος του αδικήματος.

Το έγκλημα σε βάρος του ζώου συνέβη στις 23 Ιουλίου 2011 στην περιοχή Γλώσσα Σκοπέλου. Οι κάτοικοι είδαν τον 44χρονο άνδρα, που είναι διαταραγμένος – και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε νοσηλευτικό ίδρυμα – να είναι πάνω στο ζώο με το πριόνι στα χέρια. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Το ένα αφτί του ζώου έχει κοπεί ολοκληρωτικά, ενώ το δεύτερο σε μεγάλο βαθμό.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια