Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Σκύλος-εντοπιστής σπέρματος βοηθά στην καταδίκη βιαστών

Σκύλος-εντοπιστής σπέρματος βοηθά στην καταδίκη βιαστώνΗ αστυνομία στην Σουηδία έχει ένα νέο όπλο στη μάχη κατά των βιαστών. Κάθε ύποπτος για βιασμό πρέπει να περάσει την...εξέταση του ειδικού σκύλου που εντοπίζει, με την όσφρησή του, δείγματα σπέρματος.
......
Στην περιοχή Karlskrona ένας 23χρονος άνδρας συνελήφθη μετά την βοήθεια του ειδικού σκύλου στην έρευνα. Ο σκύλος μύρισε την σκηνή του εγκλήματος και εντόπισε ίχνη σπέρματος. Στη συνέχεα στάλθηκαν για ανάλυση και βρέθηκαν να ταιριάζουν με το DNA του υπόπτου.

Ο εισαγγελέας μάλιστα χαρακτήρισε τη δουλειά του σκύλου-εντοπιστή σπέρματος ως έναν ακόμα ''άσσο στο μανίκι'' της αστυνομίας ενώ είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται αποδεικτικά στοιχεία που εντόπισε...τετράποδο, σε δίκη.

Ο σκυλάκος πέρασε από ειδική εκπαίδευση για 12 μήνες και είναι ο μόνος σκύλος που ειδικεύεται στον εντοπισμό σπέρματος στην νότια Σουηδία.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3209:skylos-entopistis-spermatos-boitha-stin-katadiki-biaston&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια