Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Πρόστιμο 2.300 ευρώ για χρήση ηλεκτρικού κολλάρου σε σκύλο

Πρόστιμο 2.300 ευρώ για χρήση ηλεκτρικού κολλάρου σε σκύλοΤον Απρίλιο, όπως είχαμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr η Ουαλία απαγόρευσε τα ηλεκτρικά κολλάρα σκύλων ενώ έστειλε στο δικαστήριο έναν ιδιοκτήτη που το χρησιμοποιούσε παράνομα για το σκύλο του.
......
Πριν λίγες μέρες το δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλλει πρόστιμο 2.000 λιρών (2.300 ευρώ) και είναι ο πρώτος άνθρωπος που καταδικάζεται στην Αγγλία για χρήση ηλεκτρικού κολλάρου που προκαλεί ηλεκτρικό σοκ στα σκυλιά.

Ο 48χρονος Pook είχε παραδεχθεί ότι χρησιμοποιούσε το κολλάρο για να μην το σκάει ο σκύλος του, που πηδούσε τον τοίχο της αυλής. Ο σκυλάκος είναι ράτσας border colley, όπως είχαμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr.

Ο Pook πρέπει ακόμα να πληρώσει 1.000 λίρες για τα έξοδα της δίκης.

Τα άθλια αυτά κολλάρα λειτουργούν ως...αόρατος φράχτης αφού μόλις πάει να απομακρυνθεί το ζώο, πέραν των ορίων που έχουν τεθεί του κάνει ηλεκτροσόκ.

Πρόστιμο 2.300 ευρώ για χρήση ηλεκτρικού κολλάρου σε σκύλο


Αν και ο 48χρονος δεν δέχτηκε ότι είναι παράνομο...γιατί είναι νόμιμο ακόμα στην Αγγλία - ενώ έχει απαγορευτεί στην Ουαλία- ο δικαστής δεν έχει την ίδια γνώμη.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3210:prostimo-2300-eyro-gia-xrisi-ilektrikoy-kollaroy-se-skylo&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια