Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Κρήτη: Κρέμασε το σκύλο του γείτονα του για αντίποινα-Ακόμα δύο περιστατικά βίας προς ζώ

Κρήτη: Κρέμασε το σκύλο του γείτονα του για αντίποινα-Ακόμα δύο περιστατικά βίας προς ζώαΣήμερα στο χωριό Μεσαύλια ο ιδικτήτης ποιμενικού σκύλου βρήκε στο χωράφι του κρεμασμένο το ζώο. Κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Βουκολιών κατά συγκεκριμένου ατόμου το οποίο συνελήφθη και οδηγήθηκε το απόγευμα στον εισαγγελέα.
......
Το άτυχο ζώο έπεσε θύμα των διαφορών μεταξύ του ιδιοκτήτη και του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος και αρνείται την πράξη.

Ακόμα, χθες βρήκε νεκρό από δηλητήριο το ιδιόκτητο σκυλί του, ράτσας ροτβάιλερ ένας ακόμα άνθρωπος. Κάποιες ύποπτες κινήσεις ατόμου του προκάλεσαν την περιέργεια και το φωτογράφισε την ώρα που έριχνε το δηλητήριο. Η γυναίκα συνελήφθη και δικάζεται την Δευτέρα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

Σε άλλη περίπτωση, θύμα άγριου ξυλοδαρμού με καδρόνι έπεσε το ιδιόκτητο σκυλί γυνάικας στον Βλητέ, επειδή κυνηγούσε τις κότες του δράστη. Σήμερα ασκήθηκε μήνυση εναντίον του και αναζητείται. Το ζώο είναι σε άσχημη κατάσταση.

Ως φιλοζωικός σύλλογος Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ απευθύνει έκκληση να σταματήσει η βία εναντίον κάθε ανυπεράσπιστου και ανήμπορου πλάσματος είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε ζώο.
Μας είναι επίσης αδιανόητο τις προσωπικές τους διαφορές οι άνθρωποι να τις ξεσπάνε στα ζώα, που δεν τους φτάινε σε τίποτα. Υπάρχει θεσμικό -νομικό πλαίσιο και οι όποιες διαφορές θα πρέπει να λύνονται πολιτισμένα μεταξύ μας ή να καταφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Η άγρια βία, που συναντάμε καθημερινά σε κάθε μας βήμα , θυμίζει άλλες εποχές και θα πρέπει να μας προβληματίσει σαν κοινωνία, για το που πάμε, αναφέρει η κ. Μπομπολάκη, πρόεδρος του συλλόγου.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3252:kriti-kremase-to-skylo-toy-geitona-toy-gia-antipoina-akoma-dyo-peristatika-bias-pros-zoa&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια