Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Crispy: Την πυροβόλησαν στην Κεφαλονιά, ζει με αναπηρικό καρότσι στην Κύπρο

Crispy: Την πυροβόλησαν στην Κεφαλονιά, ζει με αναπηρικό καρότσι στην ΚύπροΗ Crispy βρέθηκε στην Κεφαλονιά, το 2009, έξω από μία στάνη, σε έναν χωματόδρομο. Οι άνθρωποι που την βρήκαν έκαναν διακοπές αλλά δεν μπόρεσαν να αγνοήσουν το πυροβολημένο, αβοήθητο γατάκι.
......
Κάποιος ανεγκέφαλος είχε πυροβολήσει την Crispy με αεροβόλο, πετυχαίνωντας την στη σπονδυλική στήλη. Αν δεν είχαν βρεθεί αυτοί οι άνθρωποι στο δρόμο της, θα είχε πεθάνει αβοήθητη χωρίς νερό και τροφή, αδύναμη να κουνηθεί, γιατί κάποιο ''παιδί'' έκανε ''πλάκα'' ή κάποιος μεγαλύτερος έκανε επίδειξη βιαιότητας. Ποτέ δεν θα μάθουμε, ποτέ δεν θα τιμωρηθεί παρά το κακό που προκάλεσε...

Η Crispy που πήρε το όνομα της από την κούτα....από τα παξιμάδια που την έβαλαν μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο στην Αθήνα, όπου χειρουργήθηκε, με κόστος άνω των 1.000 ευρώ. Πολλοί μάλιστα φιλόζωοι βοήθησαν με δωρεές. Οι φιλόζωοι που την βρήκαν ήξεραν ότι αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και όχι να καταδικαστεί σε ευθανασία.

Η ιστορία της άφησε ίσως ασυγκίνητους μερικούς στην Ελλάδα, όπου ελάχιστοι άνθρωποι υιοθετούν ανάπηρα, τυφλά ή ζώα με ειδικές ανάγκες, όμως δεν έγινε το ίδιο και με την Μαρία, από την Κύπρο. Είχε ήδη υιοθετήσει ένα γατάκι με πληγή στο στραβό του πόδι από την χώρα μας και δεν δίστασε να αναλάβει ένα ακόμα πιο δύσκολο περιστατικό. Έτσι η Crispy πέταξε για Κύπρο!

Crispy: Την πυροβόλησαν στην Κεφαλονιά, ζει με αναπηρικό καρότσι στην Κύπρο


Η προσπάθεια της Μαρίας ήταν μεγάλη καθώς η Crispy ήτανστην αρχή πολύ φοβισμένη και ταυτόχρονα απαιτητική, έπρεπε να μένει σε κλουβί, περιορισμένη για το δικό της καλό, να φορά πάνα για τις ανάγκες της κλπ.

Το 2010 είχε ήδη ξεθαρρέψει και βλέπαμε φωτογραφίες όπου χουζούρευε στα γατοκρεββατάκια ενώ η οικογένεια της Μαρίας των....διασωθέντων ζώων από Ελλάδα και Κύπρο όλο και μεγάλωνε! Στην παρέα προστέθηκαν ορφανά γατάκια αλλά και μία τυφλή γατούλα!

Crispy: Την πυροβόλησαν στην Κεφαλονιά, ζει με αναπηρικό καρότσι στην Κύπρο


Σήμερα, η Μαρία κατάφερε να πάρει στην Crispy ένα αναπηρικό καροτσάκι που της χαρίζει τη δυνατότητα να κινείται ευκολότερα και πιο αυτόνομα. Πέραν από τις φωτογραφίες, τι άλλο να πει κανείς; Τα λόγια είναι περιττά για την μεγαλοψυχία τόσο των ανθρώπων που σώζουν καθημερινά αδέσποτα ζώα που βλέπουν γύρω τους, αφιλοκερδώς, χαλώντας πολλές φορές τις διακοπές τους αλλά και ανθρώπων όπως η Μαρία, που ανοίγουν την αγκαλιά τους και βοηθάνε στην ''ανακύκλωση''.

Γιατί όσα ζώα και αν σώζουν κάποιοι, δεν υπάρχει μέλλον αν δεν υπάρχουν και άνθρωποι να τα υιοθετούν ώστε να μπορούν οι πρώτοι να σώσουν κι άλλα!!!



http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3247:crispy-tin-pyrobolisan-stin-kefalonia-zei-me-anapiriko-karotsi-stin-kypro&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια