Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος : Τοποθετήθηκαν ποτίστρες και ταΐστρες για τα αδέσποτα

Ρόδος : Τοποθετήθηκαν ποτίστρες και ταΐστρες για τα αδέσποταΠοτίστρες και ταΐστρες αδέσποτων ζώων τοποθέτησε η δημοτική αρχή, με την συνδρομή της Φιλοζωικής και ενεργού πολίτη στις Εκατό Χουρμαδιές, απέναντι από τα Δικαστήρια, στα Πλατανάκια και στην περιοχή της Οικονομικής Εφορίας της Ρόδου.
......
Η κίνηση χαρακτηρίστηκε μικρή αλλά σημαντική για τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου.

«Το κυνοκομείο είναι χώρος αποκατάστασης ζώων, δεν είναι φυλακή», ξεκαθάρισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Σάββας Διακοσταματίου, που δεσμεύτηκε για την σταδιακή επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται στην διαβίωση των ζώων.

«Είναι μία κίνηση ενίσχυσης των αδέσποτων ζώων», ανέφερε ο Μαρτίνος Κανελάκης, που δημιούργησε τις ποτίστρες και τις ταΐστρες, που είναι σε σχήμα σκυλιού.

«Να σταματήσουν να σκοτώνουν τα ζώα», κάλεσε τους οδηγούς η πρόεδρος της Φιλοζωικής, Αναστασία Σταματίου, που απεύθυνε έκκληση στην πρόεδρο της ΕΥΘΥΤΑ, να τους ευαισθητοποιήσει.

Ακόμη αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στο κυνοκομείο με την έλλειψη οδηγού αλλά και στην εκμετάλλευση των ζώων από τους τσιγγάνους.


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3253:rodos-topothetithikan-potistres-kai-tastres-gia-ta-adespota&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια