Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon 4ος διαγωνισμός Adespoto.gr – Κερδίστε έναν καλλωπισμό κατοικιδίου!

4ος διαγωνισμός Adespoto.gr – Κερδίστε έναν καλλωπισμό κατοικιδίου! Το Adespoto.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσερό δωράκι για το ζώο σας: έναν ΔΩΡΕΑΝ καλλωπισμό του σκύλου ή της γάτας σας από την Aussie Pet Mobile, που εξειδικεύεται στον κινητό καλλωπισμό κατοικίδιων!
......

Αφήστε τώρα σχόλιο στο άρθρο αυτό και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό!

Ο νικητής που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο αγαπημένο του ζωάκι μία θεραπεία ‘’Σπα-15 βημάτων’’, η οποία περιλαμβάνει :

Καθαρισμό ματιών, περιποιήση νυχιών, βούρτσισμα κόμπων, Σαμπουάν (μπάνιο), 1ο ξέπλυμα, καθαρισμό αυτιών , γενικό βούρτσισμα τριχώματος , 2ο επίπεδο ξεπλύματος, στέγνωμα του προσώπου και του σώματος με πετσέτα, ειδική 'Pet Friendly' υψηλής ταχύτητας φυσούνα η οποία απομακρύνει τη μεγαλύτερη ποσότητα του νερού από το τρίχωμα, στέγνωμα με σεσουάρ, χτένισμα, άρωμα, καταλήγοντας με μια APM designer bandana και με την άδειά σας μια ιδιαίτερη λιχουδιά για το αγαπημένο σας pet!

4ος διαγωνισμός Adespoto.gr – Κερδίστε έναν καλλωπισμό κατοικιδίου!


4ος διαγωνισμός Adespoto.gr – Κερδίστε έναν καλλωπισμό κατοικιδίου!

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα (15/7/2011) και λήγει στις 6/8/2011.

Η δυνατότητα να αφήνετε σχόλια θα ‘’κλείσει’’ στις 6/8 και ώρα 18:00 το απόγευμα θα ακολουθήσει η online live
κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού!



* Όροι συμμετοχής:
διαγωνισμός απευθύνεται μόνο σε κατοίκους Αττικής.
-Το τελικό ραντεβού (ώρα και ημέρα) θα καθοριστεί σε συνεννόηση με την Aussie Pet Mobile GR, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

* Στο βραβείο του διαγωνισμού αυτού δεν περιλαμβάνεται κούρεμα του ζώου, αν όμως το θελήσετε, η Aussie Pet Mobile GR σας το προσφέρει με μόνο 10 ευρώ!

4ος διαγωνισμός Adespoto.gr – Κερδίστε έναν καλλωπισμό κατοικιδίου!


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3177:4os-diagonismos-adespotogr-kerdiste-enan-kallopismo-katoikidioy&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια