Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Δικαίωση για τα 3 αδέσποτα που ήθελε να θανατώσει ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ

Δικαίωση για τα 3 αδέσποτα που ήθελε να θανατώσει ο ΣΥΠΠΑΖΑΘΗ υπόθεση των 3 αδέσποτων ζώων στη Θεσσαλονίκη για τα οποία η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΥΠΠΑΖΑΘ είχε αποφασίσει την ευθανασία τους, είχε απασχολήσει και το adespoto.gr που είχε δημοσιεύσει την καταγγελία για τις ''ευκολες'' ευθανασίες του Σύνδεσμου Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ).
......
Ήταν Ιούνιος του 2009, και ενωμένα όλα τα Φιλοζωικά Σωματεία και οι φιλόζωοι της Θεσσαλονίκης ξεκινήσαμε τον αγώνα μας για τη σωτηρία αυτών των τριών ζώων, γιατί κρίναμε ότι άδικα χαρακτηρίστηκαν «απρόκλητα επιθετικά», εξασφαλίζοντας συγχρόνως και την υιοθεσία τους, αναφέρει το καταφύγιο Η ΑΓΑΠΗ.

Αυτά τα δύο χρόνια, τα 3 ζώα έζησαν έγκλειστα σε κλουβιά ξενοδοχείου ζώων που συνεργάζεται με το ΣΥΠΠΑΖΑΘ.

Ο δικαστικός αγώνας που ακολούθησε ήταν μακρύς και με τη σημαντική βοήθεια του δικηγόρου της ΑΓΑΠΗΣ, κ. Λ. Σπυρόπουλου, κατάφεραν να τα σώσουν!!!!

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΣΥΠΠΑΖΑΘ συνεδρίασε ξανά τον προηγούμενο μήνα, επανεξέτασε την υπόθεση, και για τα δύο πρώτα έκρινε ότι μπορούν άμεσα να υιοθετηθούν, όπως και έγινε. Για το τρίτο, το πιο «δύσκολο», όπως χαρακτηρίσθηκε από όλους, αποφασίσθηκε να δοθεί για 2 τουλάχιστον μήνες σε εκπαιδευτή, και εφόσον κριθεί ότι βελτιώνεται η συμπεριφορά του, θα υιοθετηθεί και αυτό από τον άνθρωπο που έχει ήδη δηλώσει ενδιαφέρον.

Πιστεύουμε ότι αυτή η απόφαση δικαιώνει όλους μας, κι ευχόμαστε εις το εξής, εφόσον ο στόχος είναι κοινός, δηλαδή η ευζωία των ζώων και μόνον αυτή, η συνεργασία φιλόζωων και κράτους να κινείται πάντα στα πλαίσια σεβασμού της αξιοπρέπειας ανθρώπων και ζώων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Για ακόμα μία φορά, τι θα γινόταν αν δεν είχαν παλέψει για αυτά τα 3 σκυλιά; Θα είχαν κλείσει προ πολλού τα μάτια τους με μία ψυχρή ένεση; Πόσα θανατώνονται χωρίς ποτέ να παλέψει κάποιος γι αυτά και με ανίδεου σε επιτροπές που τα κρίνουν επιθετικά;;; Για πόσο ακόμα σύνδεσμοι όπως ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ ή άλλοι (πχ ΔΙΚΕΠΑΖ) θα κάνουν ό,τι θέλουν με τα αδέσποτα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν;;;


http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3216:dikaiosi-gia-ta-3-adespota-poy-ithele-na-thanatosei-o-syppazath&catid=35:generalnews&Itemid=67

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια