Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Kielh's και Hondos Center βοηθούν τις αδέσποτες γάτες και τις ''Εφτάψυχες''

Με αφορμή την γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου, η Kiehl's καλεί τους χρήστες του facebook να δείξουν την αγάπη τους στα αδέσποτα με ένα απλό “like” στο fan page Kiehl's in Greece.......
Η “Αγαπώ και Νοιάζομαι” online καμπάνια, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Nine Lives Greece “Οι εφτάψυχες”, έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων γατών στους δρόμους της Αθήνας, στα πλαίσια ενός προγράμματος στείρωσης και κτηνιατρικής φροντίδας.
Η στείρωση είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως η μοναδική μέθοδος μείωσης του υπερπληθυσμού των αδέσποτων ζώων. Σύμφωνα με στοιχεία, οι στειρωμένες γάτες ζουν περισσότερο και μειώνουν τις πιθανότητες να αναπτύξουν μολυσματικές νόσους και διάφορες μορφές καρκίνου.

Για κάθε νέο “like” η Kiehl's στo Hondos Center Κολωνάκι προσφέρει 0,5 ευρώ για την στείρωση των γατών. Στις 14 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνεται η καμπάνια, η Kiehl's έχει διοργανώσει μια πρωτότυπη γιορτή, επισκεφθείτε μαζί με το αγαπημένο σας τετράποδο το κατάστημα Hondos Center στο Κολωνάκι, φωτογραφηθήτε μαζί του, βάλτε τη φωτογραφία στο ειδικό photo wall, και αποκτήστε ένα προϊόν Kiehl's σε special μέγεθος.


Εάν αγαπάς τα ζώα κάνε ‘like’ στην Kiehl’s in Greece!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια