Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μία ιστορία με happy end στη Γλυφάδα

Η Δαλματίας της φωτογραφίας βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη Γλυφάδα. Η φιλόζωη που την είδε σταμάτησε αμέσως να βοηθήσει την σκυλίτσα που περιπλανόνταν μόνη της.......

Ήταν πολύ αδύνατη, σαν να έχει να φάει καιρό, φορούσε ένα φθαρμένο πουλόβερ, δεν είχε πάνω της ταυτότητα ή microchip και ήταν σίγουρα πάνω από 7 ετών.
Όταν η φιλόζωη μετέφερε τη σκυλίτσα σε γιατρό, ανακάλυψε ότι πάσχει από σύνδρομο το οποίο χρειαζόταν χειρουργεία, στα πόδια της.

Όπως σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, που έχουν δυστυχώς επαληθευτεί, η φιλόζωη πίστεψε ότι το ζώο εγκαταλήφθηκε από την οικογένειά του, επειδή γέρασε και αρρώστησε. Το έχουμε δει άλλωστε αυτό το σενάριο πολλές φορές να πραγματοποιείται.

Η φιλόζωη πήρε το θέμα εγωϊστικά και ονόμασε τη σκυλίτσα Lady D. Ορκίστηκε να της προσφέρει όλα όσα χρειαστεί, παρότι είχε και άλλα ζώα.

Το πρώτο μάθημα που μας δίνει η φιλόζωη αυτή είναι το μάθημα ανθρωπιάς. Πώς όλοι μπορούμε να ανοίξουμε την καρδιά μας για ένα ταλαιπωρημένο ζώο. Και όταν κάνεις ένα καλό, αυτό σου ανταποδίδεται.

Έτσι κι έγινε, με τη Lady D.

Η σκυλίτσα τελικά δεν ήταν εγκαταλελειμμένη αλλά το σκασε απ το σπίτι της. Ναι, οι ιδιοκτήτες της έκαναν λάθος, δεν της φορούσαν ταυτότητα ή microchip και όπως πολλοί φιλόζωοι δεν περίμεναν ποτέ να τους συμβεί η ''κακιά στιγμή''.
Όμως τη σκυλίτσα τους δεν την απέκτησαν απλά από κάποιο pet shop επειδή ήθελαν να μοστράρουν ένα καθαρόαιμο.

Οι ιδιοκτήτες της υιοθέτησαν την σκυλίτσα, που ακούει στο όνομα Shiva, από έναν άνθρωπο που ήθελε να την εγκαταλείψει, 3 χρόνια πριν.Αυτός την μεγάλωνε κλεισμένη σε μια αποθήκη, από κουτάβι με αποτέλεσμα να φοβάται και τον παράμικρό θόρυβο.

Ήξεραν από τότε το πρόβλημα της σκυλίτσας και αποφάσισαν με μεγαλείο ψυχής να την υιοθετήσουν. Η σκυλίτσα συγκεκριμένα είναι αλμπίνος γι αυτό και εμφανίζει τόσα προβλήματα υγείας. Είναι μάλιστα και ανορεξική, γι αυτό ήταν τόσο αδύνατη. Δεν ήταν ούτε υποσιτισμένη, ούτε από αμέλεια των ιδιοκτητών.

Όταν την έχασαν, οι ιδιοκτήτες της έβαλαν γαλότσες και μες στη βροχή της Πέμπτης την αναζητούσαν παντού και αγχωνόντουσαν γιατί είναι 14 ετών και πίστεψαν ότι ίσως έψαχνε γωνιά για να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Στάθηκε όμως τυχερή αφού την βρήκε η φιλόζωη Κατερίνα και παρότι ένας γείτονας, όταν τον ρώτησε είπε ότι δεν ήξερε πού ανήκει το σκυλί αυτό, βρήκε τελικά τους ιδιοκτήτες!

Μία όμορφη ιστορία που μ ας διδάσκει ότι δεν πρέπει να γυρνάμε το βλέμμα αλλού, όταν βλέπουμε ζώα που έχουν ανάγκη στο δρόμο...

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια