Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Στις 9/2 η δίκη για το παράνομο εκτροφείο του Αλεποχωρίου

Τον Νοέμβριο του 2009, τραγικές φωτογραφίες καθαρόαιμων ζώων που χρησιμοποιούνταν ως μηχανές αναπαραγωγής και δημιουργίας κέρδους αποκαλύφθηκαν από το σωματείο Stray.gr που κατέσχεσε τα 56 σκυλιά.......
Αμέσως, την 20 Νοεμβρίου 2009, μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας και την άσκηση ποινικής δίωξης κατά της ιδιοκτήτριας του χώρου, η αρμόδια Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας των ζώων συντροφιάς, εξέδωσε Διάταξη προσωρινής παραχώρησης των ταλαιπωρημένων ζώων στο Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων - Stray.gr.

Την 13.01.2010, μετά από αναβολές, εκδικάσθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση εις βάρος της εκτροφέως για τις κατηγορίες της διατήρησης εκτροφείου χωρίς άδεια και της μη τήρησης των όρων του νόμου για την υγιεινή και φροντίδα των ζώων.

Αυτή την Τετάρτη στις 9 Φεβρουαρίου, στις 9 το πρωί, δικάζεται η υπόθεση του παράνομου εκτροφείου του Αλεποχωρίου για την τελική απόφαση.

Αυτή την Τετάρτη σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας και δίπλα στα τόσο ταλαιπωρημένα ζώα του εκτροφείου! Τα ζώα περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για να φύγουν από τα κλουβιά της πανσιόν και να πάνε στις οικογένειες που τόσο καιρό περιμένουν καρτερικά την νομική απελευθέρωσή τους, λέει το Stray.gr.

Σας περιμένουν στα δικαστήρια Ευελπίδων.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια