Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ρόδος: Αθωώθηκε η φιλόζωη την οποία μήνυσε ξενοδόχος δήθεν για ενόχληση από τα σκυλιά της

Η κ. Diane Davison αθωώθηκε από το δικαστήριο της Ρόδου. Ο γείτονας-ιδιοκτήτης ξενοδοχείου της ζήτησε να απομακρύνει τα 5 σκυλιά της, αδέσποτα που φρόντισε να περιθάλψει από το δρόμο.......
Ο ξενοδόχος στη μήνυσή του υποστήριξε ότι τα ζώα δεν πάνε βόλτα, ότι τα κρατά σε άθλιες συνθήκες με κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων και ότι τα ζώα είναι άγρια και νευρικά.

Ο ξενοδόχος αδυνατώντας να καταλάβει το έργο της φιλόζωης που αντικαθιστά...τον Δήμο Καλλιθέας, ζήτησε όχι μόνο ασφαλιστικά μέτρα και άμεση απομάκρυνση των ζώων αλλά και να απαγορευτεί στην φιλόζωη Diane να ξανα έχει ζώο!

Απίστευτα αιτήματα που όχι μόνο απορρίφθηκαν αλλά η τελική απόφαση θεωρεί ότι τα σκυλια δεν έχουν καμία σχέση με τον ξενοδόχο και ούτε τα γαυγίσματα τους μπορεί να έκαναν τους πελάτες να φύγουν από το ξενοδοχείο του, αφού το σπίτι της Diane βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 10 μέτρων από το ξενοδοχείο του.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια