Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Αναβλήθηκε για τις 30/3 η δίκη για το εκτροφείο του Αλεποχωρίου

Αναβλήθηκε η δίκη για το παράνομο εκτροφείο του Αλεποχωρίου. Οι μάρτυρες της Νομαρχίας δεν εμφανίστηκαν και έτσι η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στις 30 Μαρτίου 2011. Η υπόθεση του παράνομου εκτροφείου του Αλεποχωρίου είχε αποκαλυφθεί το Νοέμβριο του 2009, όταν τραγικές φωτογραφίες καθαρόαιμων ζώων που χρησιμοποιούνταν ως μηχανές αναπαραγωγής και δημιουργίας κέρδους δημοσιοποιήθηκαν από το σωματείο Stray.gr που κατέσχεσε τα 56 σκυλιά.
Την 20η Νοεμβρίου 2009, μετά την παρέμβαση της Αστυνομίας και την άσκηση ποινικής δίωξης κατά της ιδιοκτήτριας του χώρου, η αρμόδια Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας των ζώων συντροφιάς, εξέδωσε Διάταξη προσωρινής παραχώρησης των ταλαιπωρημένων ζώων στο Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων - Stray.gr.

Την 13.01.2010, μετά από αναβολές, εκδικάσθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση εις βάρος της εκτροφέως για τις κατηγορίες της διατήρησης εκτροφείου χωρίς άδεια και της μη τήρησης των όρων του νόμου για την υγιεινή και φροντίδα των ζώων.

Το σωματείο Stray.gr έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ οικονομικά και συναισθηματικά ώστε να φροντίσει όλα αυτά τα ζώα, που δεν μπορούν να πάνε σε νέες οικογένεις μέχρι την τελική απόφαση του δικαστηρίου. Ελπίζουμε όμως ότι η δικαιοσύνη θα λειτουργήσει έστω και αν χρειάζεται τόσος χρόνος και κόπος και οι ιδιοκτήτες αυτού του puppy mill θα τιμωρηθούν.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget