Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Tα περίεργα πράγματα που κάνει η γάτα μας

Τι μπορεί να σημαίνει όταν μια γάτα κοιτά σα..χαζή έξω απ το παράθυρο για ώρες και μετά αρχίζει να τρέχει σαν αγρίμι μες στο σπίτι; Ο,τι πληροφορίες έχουμε για τη συμπεριφορά της γάτας, βασίζεται στην ανθρώπινη παρατήρηση και τι καταλαβαίνουμε από αυτή. Ίσως να κάνουμε και λάθος αλλά αυτό δεν την νοιάζει τη γάτα σας.
Λοιπόν, γιατί οι γάτες θέλουν να πίνουν νερό από την μπανιέρα ή από βρύση και όχι απ το μπωλάκι τους;......Μια θεωρία λέει ότι στην άγρια φύση, οι γάτες κυνηγούν για να φάνε κάτι. Όταν διψάσουν η φύση δεν τους παρέχει πάντα νερό σε εύκολα προσβάσιμο μέρος. Έτσι έχει μάθει ότι το νερό είναι σε δύσκολα μέρη και δεν πάει στο μπωλ της αλλά στην..μπανιέρα, όπου πρέπει να σκαρφαλώσει, να πηδήξει κλπ.

Γιατί η γάτα μυρίζει τον αέρα με το στόμα της ορθάνοιχτο;

Είναι μια αρχαία αισθητήρια συσκευή που έχουν οι γάτες στον ουρανίσκο τους. Λέγεται vomeronasal organ και συνδέεται με μια αίσθηση που είναι κάτι παραπάνω από τη γεύση, διαφορετική από την όσφρηση. Επιτρέπει στη γάτα να δοκιμάσει αν υπάρχει κάτι στον αέρα ενδιαφέρον για εκείνη.

Γιατί η γάτα κρύβεται όταν είναι άρρωστη;

Είναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση, για όλα τα ζώα, όταν αισθάνονται κίνδυνο, ότι είναι λεία και μπορεί τα μεγαλύτερα ζώα της φύσης να τους επιτεθούν. Το να κρύβονται, για να περιποιηθούν τις πληγές τους χωρίς να σας θέλουν κοντά τους είναι στρατηγικές που τα βοηθούν να νιώσουν καλύτερα.

Γιατί η γάτα μυρίζει το αυτί σας όταν κοιμάστε;

Πολλές γάτες το κάνουν αλλά πραγματικά είναι άγνωστο το γιατί...

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget