Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Κλεπτομανής γάτα! Έκλεβε σουτιέν, αρκουδάκια και μικροαντικείμενα!

Τετράποδος αποδείχτηκε ο ληστής που είχε βουτήξει περισσότερα από 600 πράγματα από σπίτια στο San Francisco.......Οι άνθρωποι αναρωτιόντουσαν ποιός τους κλέβει ρούχα, αρκουδάκια και άλλα μικρά τους αντικείμενα. Αποφάσισαν να βάλουν μια κάμερα, ειδική για να καταγράφει και τη νύχτα και τελικά ''έπιασαν'' το ληστή, που ήταν μια γάτα!!!
Η κλεπτομανής γατούλα λέγεται Dusty και αφού έβγαινε βόλτες, γυρνούσε στο σπίτι της με υπάρχοντα άλλων!!!

Τα τελευταία 3 χρόνια η γάτα αυτή έκλεψε πάνω από 600 αντικείμενα από σπίτια της γειτονιάς και πλέον έγινε διάσημη, αφού εμφανίστηκε και στο κανάλι Animal Planet.

Στην Ελλάδα απ την άλλη όταν ένα σκυλί ''κλέψει'' μια κότα, οι υπάνθρωποι το πυροβολούν και το εκδικούνται φυσικά, παρά τα ένστικτα της φύσης του, όπως έγινε πρόσφατα στα Στεγνά της Ρόδου.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια