Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon ΣΟΚ: Σανγκάη - Γδέρνει σκύλο μες στο δρόμο!

ΣΟΚ: Σανγκάη - Γδέρνει σκύλο μες στο δρόμο!Στις 16 Φεβρουαρίου ένα video ''ανέβηκε'' σε sites. Στο video ένας Κινέζος έγδερνε με μαχαίρι ένα σκυλί Golden Retriever στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου της Σανγκάης! ......Το 5 λεπτών video ανέβηκε από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ''δράστη''.
Στο video φαίνεται καθαρά ο άνδρας να κόβει το δέρμα από το σκύλο, τον οποίο έχει κρεμάσει από ένα δέντρο, με σύρμα γύρω από το λαιμό του! Βγάζει τη γούνα από το άτυχο ζώο από το κεφάλι μέχρι κάτω...

Η γυναίκα που βιντεοσκόπησε την αποτρόπαια πράξη λέει ότι έμεινε άναυδη...

Video from Adespoto.tv.



Δεκάδες Κινέζοι ''μοιράστηκαν'' το video διαμαρτυρόμενοι για τους ανύπαρκτους νόμους προστασίας των ζώων στην Σανγκάη και καταδίκασαν την βαρβαρότητα αυτή.

Πολλοί ζήτησαν ήδη από τις αρχές να επέμβουν και να σταματήσουν την ελεύθερη σφαγή σκύλων και γατών στην Κίνα.

Το σκυλίσιο κρέας θεωρείται δυστυχώς παραδοσιακό φαγητό, ειδικά το χειμώνα και τα εστιατόρια παραγγέλνουν δεκάδες...αδέσποτα σκυλιά, για να τα χρησιμοποιήσουν στα πιάτα τους...Όπως έχει ξαναδημοσιεύσει το adespoto.gr, οι Κινέζοι αιχμαλωτίζουν και θανατώνουν με άθλιο τρόπο τα σκυλιά και τις γάτες για το κρέας τους ενώ πρόσφατα συνελήφθη Κινέζος στην Κρήτη αφού θανάτωνε αδέσποτα σκυλιά για να τα φάει.

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια