Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Λέσβος: Έκοψαν το πόδι κυνηγόσκυλου!

Παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες των φιλοζωικών οργανώσεων και την προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για την προστασία των ζώων συντροφιάς μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ο κατάλογος των περιστατικών κακοποίησης. Κάτοικοι στην περιοχή Ιππείου της Λέσβου περιέθαλψαν κυνηγόσκυλο στο οποίο υπάνθρωποι είχαν κόψει το πόδι από την άρθρωση.......Το θηλυκό σκυλί ράτσας Επανιέλ Μπρετόν εντοπίστηκε από το Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Η Κιβωτός».

Σύμφωνα με τα μέλη του συλλόγου, το περίπου ενάμισι έτους κυνηγόσκυλο έχει χάσει το πόδι του από ανθρώπινη παρέμβαση, είτε κάποιος το έκοψε με τσεκούρι είτε κόπηκε επειδή κάποιος κρέμασε το ζώο με σύρμα.

Η «Κιβωτός» τού παρείχε βιταμίνες και αντιβιοτική θεραπεία για τα τραύματά του, ενώ απαραίτητο είναι να γίνει επέμβαση ώστε να μη δημιουργηθούν αργότερα προβλήματα στους μύες του ζώου.

Η Λητώ, όπως βαφτίστηκε το κακοποιημένο κυνηγόσκυλο, φιλοξενείται αυτήν τη στιγμή στο καταφύγιο του συλλόγου και μόλις αναρρώσει θα αναζητηθεί κάποιο σπίτι για να τη φιλοξενήσει με ασφάλεια.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget