Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Λαμία : Έκθεση ζωγραφικής - "Αναζητώντας έναν αληθινό φίλο"

Λαμία : Έκθεση ζωγραφικής -  "Αναζητώντας έναν αληθινό φίλο"

Από την Δευτέρα 14/02 έως Κυριακή 20/02 2011 στην Δημοτική Πινακοθήκη θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Σύγχρονων Ρώσων και Ουκρανών Ζωγράφων με τίτλο «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΙΛΟ», που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λαμίας και το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας.

......Οι 6 σημαντικοί Ζωγράφοι από την Ρωσία και την Ουκρανία, καθηγητές και απόφοιτοι Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, ELENA BORISOVA, KATERINA TKATSENKO, PILIPENKO ZOYA, DARIA, GONTSAROVA KATIA, ELXANDER DVORIANKIN, GENNADIY LESNICHIY, διακεκριμένοι στη χώρα τους και στο εξωτερικό, θα μας παρουσιάζουν έργα που έχουν ως πρωταγωνιστές τα ζώα με διάφορες τεχνοτροπίες όπως: λάδι, ακουαρέλες, παστέλ, σινική μελάνη.

Το φιλότεχνο κοινό της Λαμίας θα έχει την ευκαιρία μέσα από τα μοναδικά έργα των καταξιωμένων ζωγράφων να ανακαλύψει τα μηνύματα αγάπης και σεβασμού προς τη φύση και τη ζωή που ξεπηδούν ανάγλυφα μέσα από τη θεματολογία των έργων Τέχνης και αποτελούν μια όαση ελπίδας .

Ώρες Λειτουργίας: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:30 Διάρκεια 7 μέρες, ΕΓΚΑΙΝΙΑ 14 Φεβρουαρίου 2011 , ώρα 20.00 στην Δημοτική Πινακοθήκη της Λαμίας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο:6942066884
Πηγή : lamiareport.gr

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια