Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Κρήτη: Συνελήφθη Κινέζος που σκότωνε αδέσποτα

Μετά από καταγγελίες φιλόζωων της περιοχής Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου Κρήτης και την παρέμβαση των φιλοζωικών συλλόγων συνελήφθη πριν από λίγο Κινέζος που δραστηριοποιείτο πάνω από χρόνο στην περιοχή με εμπόριο ένδυσης, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες έπαιρνε αδέσποτα σκυλιά, τα πήγαινε σε μια ορεινή περιοχή τα σκότωνε και στην συνέχεια προφανώς τα έτρωγε.......
Πριν 4 ημέρες τον είδαν να πιάνει ενα μικρόσωμο σκυλί, να το δένει στο αυτοκίνητό του ανάμεσα στις ρόδες και να απομακρύνεται. Το σκυλάκι το είδαν κάτοικοι και το απελευθέρωσαν. Σήμερα έπιασε ενα άλλο σκυλί και το πήγε σπίτι του. Υπολογίζεται οτι σε ενα χρόνο πρέπει να σκότωσε πολλά αδέσποτα για τον ίδιο λόγο.

Στην περιοχή του βρισκόντουσαν συνέχεια αυτιά αδεσποτων ζώων.

Είμαστε σε εγρήγορση για την έκβαση της υπόθεσης. Ζητάμε βέβαια να γίνει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το δικαστήριο και να του επιβληθεί η ανωτέρα των ποινών. Θα ζητήσουμε, όπως συνέβη και στην Ρόδο, η έφεση που τυχόν θα κάνει να μη έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Πρέπει η δίκη αυτή να αποτελέσει παράδειγμα για όλους αυτούς που τρέφονται με αδέσποτα ζώα κάτι που στην χώρα μας απαγορεύεται δια νόμου.

Αναστασία Μπομπολάκη 6976489349 - Μαρία Χουστουλάκη 6979913007Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εισαγγελέας βρήκε κομμάτια κρέατος στο ψυγείο του σπιτιού απροσδιόριστης προέλευσης και θα γίνει εξέταση για να εξακριβωθεί αν είναι κρέας σκύλου. Οι μαρτυρίες των κατοίκων λένε πώς έβλεπαν συχνά τους ανθρώπους αυτούς να φορτώνουν σκυλάκια στο αυτοκίνητό τους, χωρίς όμως ποτέ να τα βλέπουν στο σπίτι τους, σε βόλτα κλπ.

Παρότι οι φιλόζωοι σέβονται τις προτιμήσεις κάθε φυλής για το τραπέζι τους, καλούν τους Κινέζους που ζουν στη χώρα μας να σεβαστούν ότι εδώ δεν τρώμε σκυλιά και γάτες...

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια