Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μπλουζάκι κάνει τα ζώα να μην φοβούνται τους κεραυνούς!

Βοήθεια για τα φοβικά ζώα ή για όσα έχουν προβλήματα συμπεριφοράς φαίνεται να προσφέρει ένα ''μπλουζάκι''. Το ''Thundershirt'' όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί του είναι η καλύτερη λύση για το άγχος αποχωρισμού των σκύλων,για το οποίο έχουμε γράψει στο adespoto.gr, που τους οδηγεί στο να καταστρέφουν το σπίτι ή να ανοίγουν τη σακούλα με τα σκουπίδια όσο λείπουμε.......Το όνομα του το δανείστηκε από την πηγή του κυριότερου φόβου των σκύλων, των κεραυνών (thunderstorms).
Το ειδικό αυτό ρούχο καλύπτει το λαιμό του ζώου και σχεδόν όλη την πλάτη του και κλείνει με στραπ velcro ( τα γνωστά σκριτς σκρατς). Η πίεση που δημιουργείται δεν περιορίζει την κίνηση του ζώου αλλά έχει ηρεμιστική επίδραση στο νευρικό σύστημα του! Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, η πίεση χαλαρώνει τα ζώα από το άγχος και αυτό είναι ένα ''κόλπο'' που το γνωρίζουν πολλοί εδώ και αρκετά χρόνια.


Στο διαφημιστικό του video μάλιστα το αναφέρουν ως μια αγκαλιά που φοριέται και δεν τελειώνει ποτέ.

Σύμφωνα με εκπαιδευτές που συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του, το πιο δύσκολο να εκπαιδευτεί σκυλί είναι αυτό που φοβάται τον κόσμο. Τα ζώα μας είναι σαν λύκοι, που εξοικειώθηκαν αλλά έχουν την ίδια νοοτροπία αγέλης, όπως τα ξαδέρφια τους. Στους σκύλους αρέσει η ''συμπίεση'' αλλά δεν θα θεραπευτεί ένα σκυλί που φοβάται τα πάντα ή που έχει πραγματικά και σοβαρά προβλήματα άγχους. Κάθε περίπτωση και κάθε σκύλος είναι διαφορετική. Ωστόσο, μπορεί να βοηθήσει ορισμένα σκυλιά.


Video from Adespoto.tv.



Στο site τους πάντως οι δημιουργοί υποστηρίζουν ότι το Thundershirt είναι κατάλληλο για όσα σκυλιά:
φοβούνται τους κεραυνούς & τα πυροτεχνήματα, έχουν άγχος αποχωρισμού, έχουν άγχος ταξιδιού, εκπαιδεύονται να μένουν στο κλουβί τους (crate), έχουν πρόβλημα γαυγίσματος, είναι υπερδραστήρια και τραβάνε πολύ το λουρί στη βόλτα τους.

Video from Adespoto.tv.



Το Thundershirt κοστίζει 36 δολλάρια.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια