Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Φόνος και αυτοκτονία μετά από καυγά για τον σκύλο!

Σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγο, ένας καυγάς για το σκύλο της οικογένειας έληξε δραματικά, με ένα φόνο και μια αυτοκτονία αφού ο πατέρας της οικογένειας πυροβόλησε και σκότωσε τον φίλο της κόρης του και μετά αυτοκτόνησε!......Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για ενόχληση από γείτονες, την Κυριακή το βράδυ. Όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρό τον 49χρονο δράστη στην αυλή και τον δολοφονημένο 21χρονο νεαρό στη βεράντα! Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του 49χρονου που μένει αλλού πήγε να πάρει το σκύλο της οικογένειας και μετά θα συναντιόταν με την κόρη της και τον φίλο της.

Ο 49χρονος αρνήθηκε να της δώσει το σκύλο και άρχισε μια διαμάχη μεταξύ τους. Τελικά ο άντρας πυροβόλησε τον 21χρονο και μετά αυτοκτόνησε!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια