Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Εφαρμογή για το iPhone προσφέρει πλήρες ημερολόγιο για το ζώο σας

Μετά την ειδική εφαρμογή από την RSPCA, για την οποία έγραψε το adespoto.gr, μια νέα app. έρχεται για την υγεία των κατοικιδίων, αποκλειστικά για το iPhone ή το iPad σας. Μπορείτε να έχετε έτσι πάντα μαζί σας το πλήρες ιατρικό ιστορικό του ζώου σας ενώ το μεγάλο μενού του προσφέρει και εύρεση κτηνιάτρων, επείγοντα τηλέφωνα, χάθηκαν - βρέθηκαν κ.α. ......
Η εφαρμογή MyPetED σας συνδέει με τέσσερις κυρίως περιοχές, με πρόσβαση σε δεκάδες άρθρα από κτηνιάτρους για το τι να κάνετε σε επείγοντα περιστατικά, πώς να βάλετε αγγελία για χαμένο ζώο κλπ.
Ακόμα κι αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα ζώο μπορείτε να σερφάρετε εκεί και να δείτε χιλιάδες ζώα που χαρίζονται από καταφύγια των ΗΠΑ.


Επίσης, μπορείτε να καταχωρείτε και να αποθηκεύετε προσωπικές πληροφορίες σας, τους εμβολιασμούς, τις εξετάσεις κλπ του ζώου σας ώστε να έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτά, ακόμα κι αν δεν έχετε μαζί το βιβλιάριο του.

Η εφαρμογή ωστόσο δεν είναι δωρεάν, αλλά τα μόλις 1.99 δολλάρια που απαιτούνται για το ''κατέβασμα'' της αξίζουν αφού βοηθά ακόμα και τους πιο αμελείς ιδιοκτήτες ζώων να θυμούνται τι χρειάζεται το ζώο τους.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια