Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Κωφάλαλα παιδιά υιοθέτησαν κουφό σκύλο!

Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να υιοθετήσουν ένα ζώο με ειδικές ανάγκες, τυφλό, ανάπηρο ή κουφό. Όμως οι άνθρωποι με ειδικές ικανότητες μοιάζουν πιο ευαισθητοποιημένοι και δίνουν το παράδειγμα. ......Ένα κουφό σκυλάκι Dachshund εκπαιδεύτηκε σε φυλακή του Μισούρι από κρατούμενους, στο πλαίσιο της κοινωνικοποίησης τους.
Στη συνέχεια η Σχολή Κωφών του Μισούρι ανέλαβε να βρει σπίτι στον Sparky.Δύο νέα παιδιά από τη Σχολή, του έμαθαν εκτός απ όσα είχε ήδη μάθει και την νοηματική γλώσσα!

Η διευθύντρια της σχολής δέχτηκε να πάρουν τον Sparky στη Σχολή και το θεώρησε μοναδική εκπαιδευτική ευκαιρία για τα παιδιά.

Ο Sparky λοιπόν έμαθε να ανταποκρίνεται σε εντολές που του δείχνουν με το χέρι: κάτσε, ξάπλωσε, στάσου και μαθαίνει τώρα το ''φαγητό'' και το ''βόλτα''.

Σύντομα άλλο ένα κουφό σκυλάκι, η Petie, θα ψάχνει για οικογένεια μετά την εκπαίδευσή της.

Και τα δύο σκυλάκια είναι από το πρόγραμμα Puppies for Parole το οποίο δίνει σε φυλακισμένους κουτάβια για να τα εκπαιδεύσουν και να τα ετοιμάσουν για να υιοθετηθούν, με τη βασική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα αυτό σώζει αδέσποτα που σε διαφορετική περίπτωση θα θανατώνονταν ενώ παράλληλα προσφέρει στους κρατούμενους μια ενασχόληση.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια