Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Προσπάθησε να στείλει κουτάβι με το ταχυδρομείο!

Μία γυναίκα από τη Μινεάπολις που προσπάθησε να ...ταχυδρομήσει ένα κουτάβι, δεν θα πάρει πίσω την κηδεμονία του ζώου, ούτε το ζώο. Ο υπεύθυνος δημοτικός υπάλληλος αρνήθηκε το αίτημα της 39χρονης Stacey Champion να ξαναπάρει το ζωάκι κρίνοντας την πράξη της ως αισχρή.
......Η 39χρονη κατηγορείται για κακοποίηση ζώου, αφού οι αρχές την έπιασαν να προσπαθεί να στείλει ένα κουτάβι 4 μηνών, σε ένα κουτί, χωρίς καν τρύπες για οξυγόνο, χωρίς τροφή και χωρίς νερό μέσω ταχυδρομείου! Το κουταβάκι ανακαλύφθηκε τυχαία, όταν ένας υπάλληλος στο ταχυδρομείο το άκουσε να γρατζουνά τα τοιχώματα.

Το ζώο πιθανώς δεν θα είχε επιβιώσει μέχριν την Τζώρτια, όπου ήθελε να το στείλει η ''κυρία''.

Η 39χρονη παραδέχτηκε κατά την ακρόαση στο Δημαρχείο ότι έβαλε το κουτάβι σε ένα χαρτόκουτο, στις 25/1 και ήθελε να το στείλει ως δώρο γενεθλίων στο γιο της στην Ατλάντα. Παραδέχτηκε επίσης ότι είπε ψέμματα στους υπαλλήλους του ταχυδρομείου ότι μέσα στο κουτί ήταν ένα παιχνίδι - ρομπότ σκυλάκι!

Video from Adespoto.tv.



Στην κυρία δεν επεστράφη ούτε καν το χαρτόκουτο, αφού θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο. Η απώλεια της ιδιοκτησίας του ζώου δεν είναι ακόμα επίσημη, μέχρι να αποφασίσει το δικαστήριο. Το ζωάκια όμως πιθανότατα θα δοθεί για υιοθεσία και η κυρία θα πρέπει επίσης να πληρώσει το κόστος της φροντίδας του ζώου μέχρι τις 28/2 οπότε και θα γίνει το δικαστήριο.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια