Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Μια έκθεση αποκλειστικά για γάτες και γατόφιλους!


Το Μουσείο Τέχνης και Αμερικανικής Κουλτούρας Cornell φιλοξενεί μια έκθεση αφιερωμένη στις γάτες! Ο τίτλος ''The Cat's Meow: A Purrrfect Celebration of Cats…from Mild to Wild'' τα λέει όλα!......
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 27/2/2011 και περιλαμβάνει αγάλματα, φωτογραφίες, πίνακες, γλυπτά, όλα με θέμα τις γάτες. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες είναι από την Florida, όπως οι Donna Fuller, Deb LaFogg-Docherty, Nancy Colby, Camile Schneebeli και Joann Biondi.

Μοναδικό κομμάτι της έκθεσης είναι φωτογραφίες και ιστορίες από ιδιοκτήτες γατών. Υπάρχουν επίσης πορτρέτα γατών από μαθητές 6 δημοτικών σχολείων.

Η διευθύντρια του Μουσείου,Gloria Rejune Adams, πριν 2 χρόνια φιλοξένησε έκθεση για σκύλους, που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Τότε οι γατόφιλοι άρχισαν να την ρωτάνε πότε θα κάνει μια αντίστοιχη για τις γάτες και έτσι αποφάσισε να κάνει αυτή την έκθεση.


Η έκθεση φιλοξενείται στο Old School Square.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια