Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Φυλακίστηκε 19χρονος που πυροβόλησε 19 φορές έναν γάτο

Φυλακίστηκε 19χρονος που πυροβόλησε 19 φορές έναν γάτοΈνας άνδρας φυλακίσθηκε και αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 3 ετών αφού ξέσπασε το θυμό του σΟ 19 χρονος Ceasar Mendez από το Hamilton κατηγορείται ότι πυροβόλησε έναν γάτο 19 φορές με ένα αεροβόλο όπλο. Στις ακτινογραφίες φαίνονται δεκάδες σημαδάκια, που είναι οι πυροβολισμοί που δέχτηκε το ζώο, σύμφωνα με τον κτηνίατρο.

Ο 5χρονος γάτος βρέθηκε πυροβολημένος και η ιδιοκτήτρια του τον πήγε αμέσως στο γιατρό.Στην αρχή νόμιζε ότι κάποιος τον πυροβόλησε κατά λάθος.

Φυλακίστηκε 19χρονος που πυροβόλησε 19 φορές έναν γάτο


Όμως ο κτηνίατρος ανακάλυψε 19 σφαίρες στο δέρμα του Rubix. Φαίνεται ότι ο Mendez χρησιμοποίησε το ζώο ως στόχο για εξάσκηση!

Ο Mendez είναι πρώην συγκάτοικος της ιδιοκτήτριας του γάτου. Κάποτε τον είχε γρατζουνίσει όταν προσπάθησε να πάρει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόταν ο γάτος. Πιθανώς λοιπόν τον εκδικήθηκε..πυροβολώντας τον!ε ένα ανυπεράσπιστο ζώο. ......

Video from Adespoto.tv.Ο Mendez κατηγορείται για κακοποίηση και βασανισμό ζώου, αφού εν γνώσει του πυροβόλησε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα.

Προφυλακίστηκε με εγγύηση 5000 δολλαρίων και αν καταδικαστεί μπορεί να φυλακιστεί από 6 μήνες έως 3 χρόνια.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget