Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Η RSPCA τώρα και στο iPhone σας!

Φιλόζωοι και υποστηρικές της RSPCA μπορούν πλέον να κατεβάσουν την πρώτη εφαρμογή της οργάνωσης για iPhone. ......
Η εφαρμοφή RSPCA My Pet app φέρνει στην οθόνη του κινητού σας τα τελευταία νέα της RSPCA, καθώς και ένα ημερολόγιο όπου μπορείτε να γράφετε για το ζώο σας, υπενθυμίσεις για τους εμβολιασμούς, τις αποπαρασιτώσεις του κλπ.
Η εφαρμογή θα δίνει επίσης διάφορες πληροφορίες για ζώα με αναπηρία, συμβουλές για τη φροντίδα σκύλων, γατών, κουνελιών και άλλων κατοικιδιών, διάφορες αστείες εικόνες αλλά και gallery για να δημιουργήσετε, με τις φωτογραφίες του ζώου σας ένα ωραίο άλμπουμ.

Τέλος, μέσω της εφαρμογής θα μπορείτε να μοιράζεστε νέα στο Twitter και στο Facebook!

Η RSPCA, μία από τις μεγαλύτερες φιλοζωϊκές οργανώσεις για την προστασία των αδέσποτων, διαθέτει και τμήμα ηλεκτρονικού marketing (e-marketing) και δημιούργησαν αυτή την εφαρμογή για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση των φιλόζωων ενώ θα υπάρχουν και αγγελίες των διαθέσιμων προς υιοθεσία ζώων.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από το iTunes. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη για το iPhone, το iPod Touch και το iPad.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια