Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πρόστιμο σε όσους δεν έφτιαχναν ειδικά κλουβιά για το σκύλο τους!


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Petaling Jaya αποφάσισε να παγώσει την απόφαση του να επιβάλλει πρόστιμα σε ιδιοκτήτες σκύλων που διατηρούσαν εξωτερικά κλουβιά για τα ζώα τους, χωρίς να έχουν υποβάλλει... ......
δομικά σχέδια ή δεν είχαν χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα υλικά! Ο Δήμαρχος αποφάσισε να παγώσει την απόφαση και διαβεβαίωσε τους ιδιοκτήτες σκύλων ότι δεν θα υπάρξει πρόστιμο σε όσους φτιάξουν κλουβιά για το σκύλο τους εντός του οικήματός τους.
Η απόφαση είχε παρθεί το 2006 και το πρόστιμο ήταν 9 φορές πιο μεγάλο...από το μέγεθος του κλουβιού του σκύλου, αν ο ιδιοκτήτης δεν φρόντιζε να υποβάλλει σχέδια για το κλουβί του στις αρμόδιες υπηρεσίες!

Η πρόθεση τότε ήταν να ζουν τα ζώα σε κατάλληλα κλουβιά αλλά και να μην παρενοχλούνται οι γείτονες από κλουβιά χτισμένα πολύ κοντά στον τοίχο τους ή από ψηλά κλουβιά που τους έκοβαν τη θέα!

Τώρα η τοπική φιλοζωϊκή PAWS καλείται να υποβάλλει προτάσεις για τη ρύθμιση του θέματος.

Η καλύτερη πάντως κατασκευή, θεωρείται αυτή της φωτογραφίας, από ελαφρά υλικά, με ύψος που δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα, γειτονικά σπίτια.

Επίσης, το πρόστιμο θεωρούνταν ότι παρεμπόδιζε τους ιδιοκτήτες σκύλων να προσφέρουν σωστό καταφύγιο στο σκύλο τους, αφού δεν είχαν όλοι τα χρήματα να κατασκευάσουν ειδικό κλουβί.

Βλέπετε, όταν ο κόσμος είναι μπροστά, δεν έχει δεμένο το σκύλο από δέντρο ούτε τον αφήνει στην ταράτσα...Ασχολείται με τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές του κλουβιού του (kennel) ....

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια