Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Έσωσαν σκύλο που κόλλησε ανάμεσα σε δύο τοίχους!

shar pei, ημίαιμο, αδεσποτο, κολλησε, τοιχος, διασωση, φιλοζωικη, αδεσποτα
Αν ο Wally(πήρε το όνομα του από τους..τοίχους..) ήξερε να μιλά, θα παραδεχόταν ότι έκανε..βλακεία. Το 4 ετών ημίαιμο Σαρ Πει βρέθηκε κολλημένο ανάμεσα σε 2 τοίχους την Παρασκευή!......
Τον έσωσαν μέλη της φιλοζωϊκής Coachella Valley Animal Campus,που του έδωσαν και το παρατσούκλι Wally (Τοιχάκιας) αλλά ακόμα δεν ξέρουν πώς κατάφερε και κόλλησε εκεί, ούτε και πόσο έμεινε έτσι, πριν τον βρουν.

Ίσως ο Wally να κυνήγησε κάποια γάτα και να πήγε να περάσει από εκεί.

Τους εθελοντές ειδοποίησαν τηλεφωνικά κάποιοι κάτοικοι που άκουγαν το γαύγισμα του σκύλου. Η επιχείρηση κράτησε 40 λεπτά, ενώ πρώτα έδωσαν φαγητό και νερό στο σκύλο, που είχε αφυδατωθεί.

Δεν είχε πάνω του καμία ταυτότητα και έτσι δεν γνωρίζουν αν έχει ιδιοκτήτη. Τώρα δέχεται τη φροντίδα από τη φιλοζωϊκή και θα μείνει εκεί για 5 μέρες. Μετά θα είναι διαθέσιμος προς υιοθεσία, αν δεν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του.

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια