Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πυροβόλησε σκυλίτσα μπροστά στην ιδιοκτήτριά της!


Η Patricia Thomas συνήθιζε να αφήνει το σκυλάκι της έξω, για να κάνει την ανάγκη του. Η σκυλίτσα της, η Ρωξάνη, έτρεχε στο διπλανό δασάκι και λίγα λεπτά αργότερα γυρνούσε πίσω. Αυτή τη φορά όμως είδε έναν άντρα και άρχισε να του γαυγίζει άγρια.
Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας προσπάθησε να εξηγήσει στον άνθρωπο ότι η σκυλίτσα δεν δαγκώνει όμως εκείνος έβγαλε όπλο από την τσέπη του και πυροβόλησε το σκύλο, εξ επαφής , στο κεφάλι!......
Στη συνέχεια απομακρύνθηκε χωρίς να πει λέξη!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Πέμπτη στην περιοχή York. Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στο κτηνίατρο αλλά της έγινε ευθανασία αφού είχε παραλύσει από την σφαίρα, που είχε φτάσει ως τη σπονδυλική της στήλη.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμα εντοπίσει τον δράστη ενώ η ιδιοκτήτρια της ημίαιμης πιτ μπουλίνας ακόμα προσπαθεί να καταλάβει το γιατί. H SPCA θεωρεί επικίνδυνο τον άνθρωπο αυτό για όλη την κοινωνία.

Από την άλλη, ένα λουρί στη βόλτα θα ταν πιο υπεύθυνη στάση εκ μέρους της, ακριβώς για να προστατεύσει τον σκύλο της!!!

Video from Adespoto.tv.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια