Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Απειλή για έξωση σε σκυλάκι που...τραγουδά


Διαμάχη έχει ξεσπάσει σε πολυκατοικία στο Bronx. Οι ιδιοκτήτες ενός μικρού σκυλιού υποστηρίζουν ότι το τετράποδό τους έχει ταλέντο στο τραγούδι και είναι σκύλος θεραπείας. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουν την ίδια άποψη οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας.......
Το 4 ετών Μαλτεζάκι ουρλιάζει ή τραγουδάει; Γι αυτό τσακώνονται οι ιδιοκτήτες του όλη μέρα με τη γενική συνέλευση της πολυκατοικίας, αφού θέλουν να τους κάνουν έξωση.

Οι ιδιοκτήτες του Ρόκι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν μόνιμα το σκυλάκι στο σπίτι τους αλλά ότι είναι της κόρης τους και το φέρνει μαζί της όποτε τους επισκέπτεται.

Πιστεύουν μάλιστα ότι αυτό που πραγματικά θέλουν οι άλλοι ένοικοι είναι να χωρίσουν το ζευγάρι και να διώξουν το σκυλάκι από το κτίριο...

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια