Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Σκυλίτσα κολλημένη σε πάγο σώθηκε μετά από 4 μέρες


Ένα φοβισμένο σκυλί είχε κολλήσει σε μία δεξαμενή νερού, που είχε παγώσει στο Cambridge και τελικά σώθηκε χθες μετά από πολλές μέρες παραμονής στον πάγο.......
Το 4 ετών ημίαιμο σκυλάκι εντοπίστηκε αρχικά την Κυριακή και όσοι το είδαν κάλεσαν το Animal Rescue League of Boston. Ο ιδιοκτήτης του Gibson είχε αναφέρει στην οργάνωση ότι έχασε το σκυλί του πριν από μια εβδομάδα.

Μία ομάδα 3 εθελοντών πήγε στο σημείο την Κυριακή αλλά ο σκύλος έτρεξε μακριά. Αρνούνταν...να σωθεί και τελικά κάλεσαν τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της οργάνωσης, τα φοβισμένα σκυλιά φέρονται σαν ημιάγρια και προσπαθούν να προστατεύσουν τον ευαυτό τους. Δεν είναι σαν τους ανθρώπους, δεν καταλαβαίνουν ότι πάμε εκεί για να τα βοηθήσουμε. Κανείς δεν ξέρει πώς μπήκε η σκυλίτσα στη δεξαμενή, αλλά σίγουρα δεν μπορούσε να βγει.

Τελικώς, χθες, Τετάρτη, 6 εθελοντές κατάφεραν να πλησιάσουν τη σκυλίτσα. Αρχικά προσπάθησαν να την πιάσουν με ένα δίχτυ αλλά δεν τα κατάφεραν. Προσπάθησαν δεύτερη φορά και τότε έπιασαν την σκυλίτσα.

Το σκυλί μεταφέρθηκε σε γιατρό, όπου βρέθηκε να είναι αφυδατωμένη και λίγο αδύνατη αλλά πλέον βρίσκεται ξανά στο σπίτι με τον ιδιοκτήτη της.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια