Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ρωσία: Σοκ! Κρέμασαν σκύλο από τα πόδια και έμεινε ανάπηρος!


Την εβδομάδα που πέρασε στο St Petersburg στη Ρωσία βρέθηκε ένα σκυλί, κρεμασμένο από τα πόδια του, σε ένα πάρκο. ......
Το σκυλί είχε κρεμαστεί με συρμάτινα καλώδια από ένα δέντρο, ζωντανό από κάποιον ανεγκέφαλο που το άφησε έτσι, για να πεθάνει. Του έκοψαν επίσης το λαιμό και τον χτύπησαν, όσο ήταν κρεμασμένος!
Το αποτρόπαιο έγκλημα είχε σαν αποτέλεσμα τα πόδια του ζώου να κοπούν, από τα σύρματα. Το ζώο έπεσε στο έδαφος χωρίς να μπορεί να περπατήσει και το βρήκαν περαστικοί, αιμόφυρτο και φοβισμένο.

Μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνιατρείο, χειρουργήθηκε και πλέον χρειάζεται αναπηρικό καροτσάκι για να περπατήσει.

Επειδή δεν κατασκευάζονται τέτοια καρότσια στη Ρωσία, η οργάνωση Eddie's Wheels, για τα ανάπηρα ζώα ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει το καρότσι που χρειάζεται ο σκύλος.

Ο άτυχος Bonus είναι 3 ετών και ζητά μια οικογένεια να τον υιοθετήσει, ενώ σήμερα Σάββατο 22/1 γίνεται μαζική διαμαρτυρία κατά της κακοποίησης ζώων στη Ρωσία, στην οδό Vosstaniya, στο St Petersburg.

Μάλιστα πρόσφατα η κυβέρνηση ανέλαβε να εξοντώσει τα αδέσποτα σκυλιά πυροβολώντας τα!

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια