Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Και η Οκλαχόμα υποστηρίζει την απαγόρευση των παράνομων εκτροφείων

Περισσότερο από το 70% των 520 ψηφοφόρων απάντησαν ότι υποστηρίζουν το νόμο για απαγόρευση της λειτουργίας των παράνομων εκτροφείων που λειτουργούν ως τεράστιες επιχειρήσεις, που εκτρέφουν μαζικά κουτάβια. Λιγότεροι από 15% ήταν αντίθετοι, σύμφωνα με το δημοψήφισμα.......
Ο νέος νόμος προσπαθεί να ελέγξει τις συνθήκες υπό τις οποίες εκτρέφονται τα ζώα που πωλούνται μετά στα pet shops και θα προβλέπει ότι όποιος έχει πάνω από 10 θηλυκά θα πρέπει να έχει ειδική άδεια και να επιθεωρείται από κρατικό λειτουργό σε συχνά διαστήματα.

Οι άδειες θα κοστίζουν από 300 έως 420 δολλάρια και τα πρόστιμα μπορεί να είναι έως και 600 δολλάρια για εγκαταστάσεις με πάνω από 200 ζώα.

Ο νέος νόμος θα ελέγχει τόσο τα εκτροφεία που προμηθεύουν pet shops όσο και αυτά που πουλάνε απευθείας σε πελάτες.

Σκοπός είναι να καταπολεμηθούν τα παράνομα εκτροφεία-puppy mills που παράγουν γάτες και σκύλους, με κακή υγεία ενώ κρατούν τις μητέρες τους σε άθλιες συνθήκες. Τα δε ''καθαρόαιμα'' ζώα που πωλούν απέχουν πολύ από τα αληθινά πρότυπα της ράτσας και παρουσιάζουν προβλήματα δυσπλασίας.

Ειδικά η Οκλαχόμα κρίθηκε ως η χειρότερη πόλη όσον αφορά στα puppy mills, το 2007.

Ο νόμος αυτός έρχεται σαν συνέχεια των κινήσεων που έχουν γίνει και σε άλλες πόλεις μετά από αντιδράσεις φιλοζωϊκών οργανώσεων και πίεση προς τα δημοτικά συμβούλια να λάβουν μέτρα.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια