Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ξάνθη: Νέες προσπάθειες για στείρωση και νέο κυνοκομείο


Σε νέα βάση επιχειρείται να τεθεί το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων στο Δήμο της Ξάνθης μετά την πρώτη συνάντηση που είχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ταρενίδης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες με τις εκπροσώπους του φιλοζωικού σωματείου Ξάνθης.......
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας συναντήθηκε με τις εκπροσώπους του Σωματείου Ζωοφίλων ΣΩ-ΖΩ. Σοφία Ζλάτκου, Εύη Παπαδοπούλου και Αλεξία Γιανναρά. Στη συνάντηση ήταν παρόντα στελέχη της υπηρεσίας καθαριότητα, ο Διευθυντής του τμήματος Κτηνιατρικής Κωνσταντίνος Γκαζίνος ενώ το θέμα της ήταν η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδεσπότων.

Κτηνίατρος και ο ίδιος στο επάγγελμα, ο Αντιδήμαρχος, ζήτησε τη συνάντηση με το Σωματείο και τη συνεργασία του για την αντιμετώπιση του προβλήματος, που είναι οξυμένο. Σε πρώτη φάση προέχει να περισυλλεγούν τα επιθετικά αδέσποτα της πόλης για στείρωση και επανένταξη ενώ συζητήθηκε και το γνωστό πρόβλημα με κυνοκομείο της Ξάνθης. Παράλληλα έγινε ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Χρήστο Μούρκα για την πορεία υλοποίησης του νέου Κυνοκομείου, για το οποίο έχουν προχωρήσει όλες οι ενέργειες και απομένει η εξεύρεση χρηματοδότησης για την κατασκευή του.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget