Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Κουτάβια στη βιβλιοθήκη!


Το διάβασμα και τα κουτάβια συνήθως δεν πάνε μαζί. Αλλά στις 10 Ιανουαρίου περίπου 30 παιδάκια μαζεύτηκαν στην βιβλιοθήκη του Chelsea για να μάθουν πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο.......
Μία εκτροφέας σκύλων και η κόρη της, βιβλιοθηκάριος στην συγκεκριμένη βιβλιοθήκη, ξεκίνησαν το πρόγραμμα ''Πρέπει να διαβάσω'' (I Need to Read). Πήγαν λοιπόν στη βιβλιοθήκη 8 κουτάβια ράτσας Σπρίνγκερ Σπάνιελ και την πρωταθλήτρια μαμά τους, την Λούνα.
Ο κύριος στόχος ήταν να συνηθίσουν τα παιδιά να είναι μαζί με σκυλάκια, να μπορούν να συμβιώνουν και να μην φοβούνται, να μπορούν να κάνουν παράλληλα κάτι άλλο, όπως το διάβασμα.

Τα κουτάβια ήταν στο επίκεντρο συνεχώς, δίπλα στα παιδιά, που καθόντουσαν στο πάτωμα αλλά όχι για να παίξουν. Τα κουτάβια ήταν σε ειδικό πάρκο, 2 μέτρα δίπλα από τα παιδιά. Τα παιδιά έμαθαν ότι τα κουτάβια δεν είναι μόνο για παιχνίδι, αλλά χρειάζονται ανατροφή και εκπαίδευση.

Προσπαθήσαμε να μάθουμε στα παιδιά ότι το να έχεις έναν σκύλο δεν είναι μόνο το να λες ''αχ τι γλυκούλι, να το πάρω σπίτι'', λέει η επικεφαλής της ιδέας.

Τα παιδιά έμαθαν πώς πλησιάζουν ένα σκύλο, πώς δεν τον χαϊδεύουν ποτέ αν δεν ρωτήσουν πρώτα τον ιδιοκτήτή του, πώς πρέπει να δώσουν το χέρι τους για να το μυρίσει ο σκύλος και πολλά ακόμα.

Οι γονείς δηλώνουν ευχαριστημένοι από το πρόγραμμα και ένας είπε χαρακτηριστικά:
Ο γιος μου ήθελε πάρα πολύ να πάρουμε ένα κουτάβι φέτος το καλοκαίρι. Όταν μάθαμε όλα αυτά για τα κουτάβια, κατάλαβε ότι θα πρέπει να το φροντίζει πολύ και πόσο μεγάλη ευθύνη είναι. Σίγουρα θα το σκεφτούμε καλά και θα το πάρουμε μόνο όταν θα είμαστε έτοιμοι.


Στο τέλος του πρωτότυπου αυτού ''σεμιναρίου'' κουτάβια και παιδιά μπορούσαν να χαλαρώσουν και να παίξουν.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια