Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Στο δικαστήριο 24χρονος κλώτσησε μέχρι θανάτου κουτάβι!


Ένας 24χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα κουτάβι 3 μηνών, σε ξενοδοχείο την Πρωτοχρονιά, παραδέχτηκε ότι είναι ένοχος την Τετάρτη, στο δικαστήριο. Ο Brent Malcolm Connors εμφανίστηκε στη δίκη μέσω video link και αναμένεται να εμφανιστεί και κανονικά στην αίθουσα για την τελική απόφαση και τιμωρία του στις 26 Ιανουαρίου.......
Ο Connors κατηγορείται για δολοφονία ζώου, πρόκληση πόνου και βασανιστηρίου σε ζώο και παραβίαση δικαστικών εντολών.

Στη 1 και μισή τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς, η αστυνομία της Victoria κλήθηκε στο ξενοδοχείο που έμενε ο Connors αφού κάποιοι πελάτες είχαν ακούσει κάποιον να χτυπά ένα σκύλο και το σκυλί να κλαίει δυνατά.

Σύμφωνα με την κατάθεση του νυχτερινού ρεσεψιονίστ, δύο γυναίκες κατέβηκαν έντρομες στην υποδοχή και του είπαν ότι άκουσαν ένα σκυλάκι να ουρλιάζει και έναν άντρα να το φωνάζει ''Ηλίθιο'', μέσα από το δωμάτιο 328.

Όταν η αστυνομία ερεύνησε το δωμάτιο βρήκε ακαθαρσίες ζώου, που προφανώς ήταν από το ζώο που φοβισμένο δεν μπορούσε να κρατηθεί, όταν ο άντρας το κλωτσούσε δυνατά. Το άτυχο πιτ μπουλ κουτάβι βρέθηκε νεκρό πάνω στο κρεβάτι, μαζί με μερικές ματωμένες πετσέτες γύρω του.

Παρότι μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο δεν υπήρχε ελπίδα.

Η νεκροψία έδειξε ότι το σκυλί δέχτηκε πολύ δυνατά χτυπήματα και πέθανε από εσωτερικά τραύματα και πολλαπλά κατάγματα.

Άγνωστες παραμένουν οι αιτίες που οδήγησαν τον δράστη στην βίαιη αυτή πράξη.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια