Στατιστικά

Αναγνώστες

Αν σας αρέσει το blog μας

Αγγελίες - Adespoto.Gr

Από το Blogger.

Πόσο καλοί/ές είσαστε στη πρωινή βόλτα...!?!?!?

Τελευταία Νέα - Recent News

FB Group:
Ο Σκύλος Μου Κι Εγώ - My Dog And I

BLOG:
http://oskilosmoukiego.blogspot.com/

Αν παρατηρηθεί και από εσάς ότι ο τίτλος “5ος διαγωνισμός για Καλό Καλοκαίρι: Κερδίστε έναν οδηγό ή ένα ονυχοδρόμιο απο το Pet Shop Snoopy” εμφανίζεται σε άσχετες αναρτήσεις, οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα (υποθέτω) του Blogspot και γι’ αυτό όταν ανέβασα αυτή την ανάρτηση μου άλλαξε μερικούς τίτλους από παλαιότερες αναρτήσεις.
Κοιτάζω να τα διορθώσω ένα ένα...

Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας.
Αλέξανδρος Καπελλάκης
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Εγκατέλειψαν γατάκια, αφού τους έκοψαν τα αυτιά!


Ένα μικρό πορτοκαλί γατάκι βρέθηκε την Κυριακή, παρατημένο σε μια κούτα στην Ταζμανία της Αυστραλίας, μαζί με τη μαμά του και τα αδερφάκια του. Το μικρό όμως γατάκι είχε κομμένο αυτί!......
Όλα τα γατάκια, μόλις 7 εβδομάδων, είχαν κάποια σημάδια στα αυτάκια τους που μαρτυρούν ότι πέρασαν από τα χέρια κάποιου βασανιστή. Όμως ειδικά το ένα, ο William, έχει ακρωτηριασμένα αυτάκια από ψαλίδι ή μαχαίρι!

Το ζώο σίγουρα πόνεσε πάρα πολύ αφού τα αυτάκια τους είναι πολύ ευαίσθητα και το δέρμα στην περιοχή είναι πολύ λεπτο. Επίσης, οι φλέβες εκεί είναι πολλές και σίγουρα θα αιμορραγούσε πάρα πολύ!

Τα αυτιά της γάτας έχουν 32 μύες, το καθένα και σίγουρα όποιος το έκανε αυτό ήξερε ότι προκαλούσε πόνο σε ένα ανυπεράσπιστο ζώο.

Γαυγoκούτι - Shoutbox:

Εδώ γελάμε!

Εδώ γελάμε!
Grrrrr!

Άλλα ιστολόγια